![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Sizin karanfiliniz de artık şansınıza ne diyelim dediğiniz gibi nasipte varsa olur sağlık olsun. Latinlerim inşallah tohum yaparlar, onları ben de çok seviyorum tohum fazla olursa paylaşırım inşallah... Sevgiler selamlar |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Haseki küpesi Haseki küpelerim açmaya başladılar ![]() Bu saksıda iki bitki biribirinden üstün gelmeye çalışıyorlar, baksanıza nasıl yarış içindeler, hele liliuma ne demeli geçen sen bir taneydi bu sene hasekiyi sıkıştıracağım diye her taraftan yavru vermiş ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sene Alacakaranlıktan aldığım lilium bu sene iki tane oldu, ikisi de çok güçlü yükseliyorlar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Kış ortancası ve mavişim Herkesin kış ortancası çoktan açtı, benim ortancam daha yeni yeni açmaya başladı, e tabi bütün kışı bensiz yapa yalnız geçirise benim dönmemi beklemek zorunda kalmış ![]() ![]() Mavişlerim iki saksıydı garibin onlarda ben olmayınca birisi dayanamamış, iyi ki iki saksı yapmışım en azından birisi yaşıyor olması da beni mutlu etti. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis Yeni aldığım clematisimin bir tanesi açtı ama rengi etiketinde ki gibi çıkmadı ![]() ![]() Oy sa etiketinde bu rengi gösteriyor şimdi bu clematisin adı ve türü değişmiş olabilir mi acaba? ne dersiniz arkadaşlar. ![]() Bu Clematisim katmerli ve iri cins hem uzuyor hem de tomurcuk veriyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu akşamlık bu kadar yeter çok yorgunum arkası devam edecek, bahçede çok uğraştığım için kendimi bu güllerle ödüllendirdim ![]() ![]() Gül dalında güzel olur derler ama vazoda da çok güzeller, koparmaya kıyamadım ama kendimi alamadım ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Dutlar yavaş yavaş meyveye dönüşmeye başladı. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Erik ağacım Bu sene meyvelerin maşallahı var Tepelerde hala daha çiçeklenmeler var. ![]() Dallar fıkır fıkır ![]() Buyurun sizler için de topladım hem erikler hem de altın çilekler taze taze dalından topladım. Bu mevsimde altın çilek olur mu bilmiyorum ama bunlar dalından yeni toplandı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili akçabardak, erik yemeye size gelelim bari maşşallah ne çok yapmış, bizimkilerde yok bu sene, çiçekteyken olan soğuklar mahvetti, kavurdu bütün çiçekleri, sizin oralar ılıman olduğu için birşey olmamış, güle güle afiyetle tüketin... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çok güzel meyve verdiler. Bu sene buralarda kış pek olmamış, bir çok bitkim kıştan rahatlıkla çıktılar çok şükür. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Devam 2 yaşında ki bu minik ağacım bu sene çiçek açtı çok mutlu oldum. ![]() Meyve tutarsa şayet... ![]() Bu meyvelerden olacak hayırlısıyla (güvem) Ağızda buruk bir tat bırakıyor ve ekşidir, şekeri düşürüyor. Yaban mersine benziyor ama tam adını bilmiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-01-2014
|
Bu meyvelerden olacak hayırlısıyla (güvem) Ağızda buruk bir tat bırakıyor ve ekşidir, şekeri düşürüyor. Yaban mersine benziyor ama tam adını bilmiyorum. Eklenti 481882[/QUOTE] yabanmersini ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Petunye Rengi mor beyaz, kendi kendine çimlenip büyüdü ve tomurcuklanmaya başladı. ![]() Bunlar da benim ekip çimlendirdiklerim. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğadaki canlılar için ise söyleyecek bir söz bulamıyorum, siz çok güzel özetlemişsiniz, her canlı bir şekilde yaşamını sürdürecektir ne yazık ki. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemde sadece 4 kök bu bitkiden var, çok güzel çiçeklendiler tohum için bırakmıştım malum tohum takasa katılırsam diye, bakalım tohum almayı başarabilecekmiyim. Ben bu bitkiyi (kohlbari-alabaş) çok sevdim ilk defa geçen sene fide yetiştirip bahçeme diktim ama yumru oluşturmadılar sebebini de anlayamadım ama söküp atmadım da kışın çok güçlenmişler ve şu anda tohuma kalktılar. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
agaclar.net
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunya Saksıdaki sardunyalarım |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Lobelyam |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyalara devam |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalançhoe |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Haseki küpelerimin renkleri belli oldu artık renkleri çok tatlı |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalalarım |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Çuhalarım ve karanfil |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
ayyy herşey çok guzeeel..hepsini kucaklayasım geldi..renkler yeşillik çok özledim.. burada en çok da bunu özlüyorum.. sevgili akçabardak hani hamileler aşerir ya bende hamile gibi çiçeğe aşeriyorum ![]() bu sıralar leylak istiyor canım bir görsem koklasam rahatayıvercem sanki.. çok iyi geldi bu güzellikler.. kalonche disarda olduğu için mi kirmizi olmuş öyle harika görünüyor bende birsürü tohum aldım ektim..petunya Aslanağzı papatya karanfil kirli hanım..cimlendiler dört gözle bekliyorum çiçekli hallerini acsalarda bende balkon resimlerini koysam.. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ekmiş olduğunuz tohumlarınız çimlendiğini yazmışsınız, havalar ısındıkça çabuk büyüp çiçeklenmeye başlarlar inşallah, bizler de en kısa zamanda çiçeklerini görmek nasip olur, sabırsızlıkla bende bekleyeceğim. Sahi az daha unutuyordum siz ne yaptınız Karamana gidecektiniz oradan da çuha çiçeği bakacaktınız hani yazacaktınız, gidebildiniz mi? çuha çiçeği bulup bulamadığınızı bana yazarsanız ben de size söz vermiştim, sözüm hala geçerlidir. Kalançhoem evet bir tanesi geçen sene baharda çıkarmıştım dışarıya kışı da daşarıda geçirdi yaprakları da o yüzden kırmızı, hala daha açamadı bir türlü. Aynısından bir tane daha var yavrusu o içerideydi annesinden önce çiçeklendi onu da yeni dışarıya çıkardım. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Zeytinin bu sene maşallahı var bereketi bol olacak inşallah. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Portakal çiçekte, mis gibi kokular yayılıyor etrafa arılar vızır vızır çiçeklerin üzerlerinde. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Limon tomurcuklandı, açtı açacak. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
Sevgili akcabardak ne olacak bu çiçek sevgim bilmiyorum mustakil bir evde büyüdüm, babam tam bir bahce delisi butun mahallenin budama aşı vesaire isleri ondan sorulur böyle olmam çok normal galiba..siirte gelmeden once boludaydik pazara ger hafta giderdim sırf çiçek alabilmek için. .sonra tayinimiz çıktı buraya geldik bütün çiçeklerim öldü. .burda pazar da çiçek satılmıyor sitede gördükçe kurtlaniyorum tabiri caizse ![]() Karamana gittim geldim sadece bir küpeli bir de milli edinebildim..yol cok uzun oldugu icin antepte konakladik orda bakamadim ustelik botanik bahçesi vardı ama fırsatımız olmadı gidemedim sırf oraya gidebilmek icin o kadar yolu tekrar gidebilirim çıldırdım galiba.. Size zahmet olmasın diye hatirlatmamıştım ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|