07-11-2017, 21:49
|
#11
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi portorikolu
Ben de merak ediyorum ve sonra bu tozları nasıl tüketiyorsunuz? Mesela yeşil fasulye, karnabahar vb ?
|
Sn portorikolu,
Bu tozlarıkarşım olarak genelde sebze yemeklerini beğenmiyen (örneğin benim torunun biri fasulye ve soganı sevmiyor.Normalde yemiyor.Ancak annesi tozları çorbasına katıyor fakında olmadan o bitkilerden alması gereken vitaminleri almış oluyor.) insanlariin yiyeçeklerine çeşni olarak karıştırılıyor.bilhassa sebzeler karışım olarak yemeklere.Meyveler pastalara keklere v.s. dogal karışım olarak kullanılıyor.Bu arada şekerdende uzak duruluyor.
Kurutma düzeni.
|
|
|