agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni7178Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-11-2011, 16:08   #1
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Galeri: 215
Alcenciiiim merakla beklenen o güzelim bahçeni sonunda gördük. Ellerine sağlık canım. Çok emek harcamışsın belli ama emeklerinin karşılığı haydi haydi ortada. Çok beğendim çoook.

Evin, havuzun, bahçen ve içindeki bebekleri ilk gördüğümde, bana çocukken okuduğum masallarla hayalimde yaşattığım ortam canlanıverdi. Sanki peri evi gibi. Komik bir benzetme oldu ama bende uyandırdığı izlenim aynen böyle Bir fırsat düşerse işte aynı böyle bir masal evi yapmak isterim ben de.

Fotoğrafların çoğu kaybolsa da gelecek baharda bol bol çiçek fotoğrafı çekeceksindir nasılsa. Görünen köy kılavuz istemiyor zaten. Gördüklerimiz göreceklerimizin teminatı olmuş bile Clematisler, ortancalar nasıl coşmuş. Dilim tutuluyor bunları böyle görünce.

O atölyede neler yaptığını merak ettim. Kimbilir neler çıkıyordur oradan.

Artık baharda oraya gelmek ve hayallerimdeki eve bakarak o bahçede, o masada bir çay içmek ve atölyeni eşelemek fena halde farz oldu

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2011, 16:26   #2
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Artık baharda oraya gelmek ve hayallerimdeki eve bakarak o bahçede, o masada bir çay içmek ve atölyeni eşelemek fena halde farz oldu
Sen baharda bir gel, ben eşelenecek yerleri sana gösteririrm)
Kadın kirli çıkı gibi, neler var neler. El işi mi dersin, resim mi dersin...Sadece, ev işi demeyin kendine. Veee tabii bana) Tüm Necla lar böyle mi acaba)

Sevgili Güler, sabaha kadar oturup resim yükledik ya, bu böyle sürer artık. Güzelim, şimdi de konuklarına msj yazmak için uyuyamıyor. Kaça bölünsün yazıkk.
Bir yandan da bahçe işleri var. Birde sebze bahçesi yapmak için arsa aldı. Yaza iş cokk.

Düzenleyen cemo : 30-11-2011 saat 17:51
cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025