![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
gecen hafta tomurcuklu olarak aldigim orkidelerim acti yok böyle güzellik diyorum ve seyre davet ediyorum sizleri cok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
menekselerim tomurcuk yarisinda bu aralar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Bahçenizin her köşesi bir başka güzel. Evdekiler bambaşka. Orkidelere bayıldım. Ne kadar rengi varsa almışsınız. Alacağınız kaldı mı?. Menekşelerde çok güzeller. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu yaşayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahceme hosgeldiniz... Bahcem henüz baslangic asamasinda...Busene daha güzel olacak insallah... Orkidelerim benim herseyim zaten dünya bir yana onlar bir yana...Daha alacagim cok cesidi var ![]() Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Yavas yavas bahce icin kollari sivama zamani geldi disarisi her nekadar bembeyaz karla kapli olsada ![]() bugün aldigim Lilium soganlarim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Benim bahçeye girmeme daha 2 ay var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
disarisi buz gibi ama orkidelerim bahari hic aratmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Sayin olcim öncelikle bahceme hos geldiniz. bizim buralarda erzurumu aratmiyor inanin suan -11 dereceyiz bu yil hic yaz gelmeyecekmis gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili zencefil çiçeği, gecenin bu saatinde çayımı yudumlarken, bir yandan da bitkilerinizi izledim. Hepside muhteşem,orkidelerinize bayıldım maşallah, köpük te çok tatlı. Ellerinize sağlık, sevgiyle büyütün güzelliklerinizi. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sayfama hosgeldiniz seref verdiniz ![]() Güzel,icten dilekleriniz icin yürekten tesekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
keyifle gezdim sayfanizi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Bu cicegin tohumunu aldim dün paketteki fotografini cok begendim bahcesinde **** evinde bulunduran varmi acaba Paketin üzerindeki ismi (Strandflieder) Bu da fotografi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bilgilendirmen harika oldu.Simdi kücük oglumla ekecegiz insallah ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Hiii sizde mii? dermişim. ![]() ![]() ![]() ayrıca yarışmada başarılar dilerim, biz bugün itibariyle ilk tohumları attık toprağa.. ![]() ![]() sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Benim pakette 60 santim yaziyordu ama bakalim büyüyünce görecegiz hep birlikte |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
Sayın Zencefil cicegi çiçekleriniz bahçeniz çok güzel elinize saglık Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bahceme hosgeldiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
orkideler canlanmaya basladi hepsi yeni yapraklar veriyorlar birde cicek saplarini görebilseydim ![]() bebek vandamin da son durumu ne kuruyor nede yeseriyor bekliyoruz bakalim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
lilium soganlari da filizlendi dün sabah kalktigimda saksilarin üzeri bembeyaz karla kapliydi iki gündürde sicaklik -5 -6 larda ![]() Lupin tohumlarimi aldim yine yine diyorum gecen sene 4 paket almistim direk bahceye ekmistim sümüklü böcekler sagolsun tohumlarimin kafasini kaldirmalarina izin vermeden cikani yediler bu sene ilk önce saksiya ekecegim daha sonra bahceye alacagim insallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
lupin,hüsnüyusuf tohumlarim ve dün aldigim cattleyam hüsnüyusuf bir saksisi filizlendi bile hemde 6 yasindaki oglusum ekti tohumlari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
cimlenen tohumlarim sabah sefasi,hüsnüyusuf,kücük sakasida deniz lavantasiymis sevgili arkadasim almanyali'dan ögrendim ismini. Gül 8 mart dünya kadinlar günü hediyem ![]() ve yeni cattleyam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
benim zahmetsiz kücük kizlarim ciceklenmeye devam ediyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
tohumlarin hepsi oglusumun minik ellerinden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Bugün sabah orkidelerimle konusuyordum ki birde ne göreyim Allahiim nasil mutlu oldum nasil anlatamam bebek vandam yeni kök gelisimi göstermis. Bebislerde Kayseri'de köylü kadinlarin yaptigi bez bebeklerim paylasmak istedim sizlerle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Tohumlarim cok yavas gelisiyorlar neden bilmiyorum nerede yanlis yapiyorum ![]() Hüsnüyusufum cok ciliz büyüyor cam kenarinda duruyor bulundugu oda da oldukca sicak. Alttaki Sabah sefalarim sasirtilmayi bekliyorlar Lupine lerim yeni yeni uyanmaya basladilar. Üzeri pöset cekili olan biber tohumlarim haftasonu ektim onlarida 3 saksi bakalim sonuc nasil olacak Hüsnüyusuf'larimin böyle ciliz olmasi normalmidir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
öylesine renk olsun diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Maşallah bahçeniz ve çiçekleriniz. Çok güzel. Ayrıca bez bebekleriniz de renk katmış. (Orkideler harika) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|