![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Osman hocam sizi bahçede görmek beni çok mutlu etti torununuz nasıl resimlerini paylaşacakmısınız sizi kimler bu kadar üzdü bilmiyorum ama ağaçlar nette siz ve sizin gibi değerli insanları görmek çok güzel iyiki varsınız sevgiyle kalmanız dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili OSMAN45; Güzel bir sürpriz oldu. Bahçenizi ve kuşlarınızı tanıdık. ![]() Onların, sizin stres toplarınız oldukları muhakkak. Keyfiniz daim olsun. Erikaları renkli görüntüleri nedeniyle çok seviyorum. Ama fazla boylanmamaları benim için dezavantaj. Malum bizde otlar çok hızlı büyüyorlar. Onların arasında kolayca kaybolurlar endişesi taşıyorum. Sevgi ve selamlar kardeşim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Devam
Bahçemden bazı güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim. 1-2- Komar(rodedandron), orman gülüm yaklaşık 3 yıl sonra uygun yer bulunca çiçeklendi. Cahilce kendisini tam güneş altında 2 yıl saksıda tuttuğum için gelişmedi, çiçek vermedi. 3-4 Mor salkım yine coştu. Umarım bu yıl tırtıllar kendisini rahatsız etmezler. Arılar (galiba bombus) bayram ediyor. 5- Galiba bu yıl torunlarıma yeteri kadar çilek yedirebileceğim. Düzenleyen OSMAN45 : 04-06-2012 saat 15:15 |
|
|
|
![]() |
|
|