![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeme yeni diktiğim Acer Palmatum. Rengi gerçekten alev gibi. ![]() Paulovnia nın bahçe kapısından görünüşü benim hoşuma gitti. Ne dersiniz? ![]() Sebze bahçemin otomatik sulama sistemi tamamlanmak üzere. Hıyar, fasulye, roka, pazı tohumları ekildi ve kısmi korumaya alındı. Boş olan bölümlere domates, biber fideleri ekilecek. ![]() Meyve ağaçlarımın zemini yabani yetişen ballıbaba çiçekleri ile dolmuş. Onlara bir müddet dokunmamayı düşünüyorum. Sol üstte görülen bombus arılarını çekiyor sanırım. ![]() Bahçemden berrak havalarda ULUDAĞ bütün ihtişamı ile görünür. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Osman Bey Kardeşim; Durdun, durdun dört fotoğraf yükledin, hepsi birbirinden gözalıcı. Acer harika! Güle güle büyüt. Pavlonya'nın en güzel zamanını yakalamışsınız. Uludağ görüntüsü gerçekten muhteşem. ![]() Sebze bahçeniz çok düzenli. Dilerim bereketlide olur. Ellerine sağlık. Eğer bu günleri kaçırsaydınız, en azından bahçenizdeki Pavlonyadan haberimiz olmayacaktı. Uludağ'ı da her zaman böyle göremezdik her halde. Saygı ve selamlar. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pamuklaşamadılar![]() Kıskandımmmmm sizi ) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
1. Otantik olduğunu düşündüğüm bahçemde yetişmiş servi ve paulownia ağaçlarının dal ve gövdelerinden bizzat yaptığım oturma grubu. Bank ı tamamen paulownia ağacı dallarından olduğu için inanılmaz hafif. Oturma grubunu fotoğraftan yarım saat sonra tamamladım ama fotoğraflamadım. Yanında görülen asma çardağı saracak ve otururken üzümleri elimizle koparıp yiyeceğiz. ![]() 2. Evimizin girişinin üstündeki sarmaşık kokulu güller bu yıl çok iriler. ![]() 3. Kiviler artık 7. yaşlarını doldurduklarından verime geçtiler sanıyorum. ![]() Her şey gönlümüzce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 09-10-2015 saat 22:58 |
|
|
|
![]() |
|
|