![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
süs biberleri.
süs biberleri mor sarı kırmızı renklere bürünmüş. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Zıpçıktı beyaz.
Zıpçıktı çiçek açma dönemi.Şimdi sıra onlarda. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
cicas
cicas kışın yaprakları donmuştu şimdi yeniden taze yapraklar açtı.Serin ve rüzgar almayan yerleri çok seviyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
köpek ve kuğular.
Her zaman yürüyüşten sonra çay molası verdiğim bu kuğulu havuzda.Masamın önünde yaşanan ları sizlerle paylaşmak istedim.Küçük köpek kuğulara havlıyor saldırıyor.Kuğularda gagalarıyla köpeğin burnunu ısırınca yaygara kopuyor.Biz gülüyoruz. Kuğular tıslıyor köpek yılmadan havlıyor saldırıyor.Çok komik görüntülerdi.Kuğular tarafından ısırılınca artık köpekcik uzaktan havlamaya meydan okumaya başladı.Yinede cesaretine hayran kaldım.Son olarak masamın önünde havuza karşı bir poz daha vererek.Sahibinin yanına gitti.![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
dahliya pembe.
Berrin ablamın gönderdiği dahliyalar sulandıkça çiçek açmaya devam ediyorlar.pembe olanı çok göz alıcı görünüyor.Berrin Ablama tekrar teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
kamkat meyvesi.
Kamkat ın bu yılki gelişimi gayet iyi .Meyve verimi çok güzel. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Adil bey bahçenizi gördüğüm gibi kesin karadeniz dedim ve yanılmamışım. Karadenizin güzelliğini yansıtan bir bahçe elinize sağlık. Bir karadeniz hayranıyım ben. Havası, doğası, bitki örtüsü, sempatik insanı kısacası harika bir yer.Birde seranız çok güzelmiş. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Resul bey hoş geldiniz. Bu övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederim. Trabzon bir deniz kenti, fakat Tarihi geçmişi ve tarihi eserleri, yaylaları ,dağları, ormanları, gölleri ,akarsuları, damla taş mağraları,Şifalı suları,sisi,dumanı,Tabiatın en zengin bitki çeşitliliği.Esprili ve sıcak kanlı insanları.Yazın en sıcak gününde ,1,5 saatte 4 mevsimi yaşayabileceğiniz bir ortamı ,Trabzonda bulabilirsiniz.Sadece Trabzonda değil, Doğu Karadenizin her ilinde bu güzelliklerle buluşmanız hemen hemen mümkün. Saygılar selamlar efendim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
İşte bu yüzden karadenizi çok seviyorum. Sürekli gezip görmek istediğim yerdi karadeniz ve eşimin Rizeli oluşuyla bu fırsatı yakalamış oldum. Gittiğimizde inanın canım hiç gelmek istemiyor. Sizinde bahçenizin doğallığı çok hoşuma gitti. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yazın en sıcak günlerde yaylaları tavsiye ederim. Eşinize ve size tüm ailenize Trabzon dan saygılar selamlar . |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-01-2011
|
Karadenizi sevmeyen ölsün Öyleki bir anda sisten göz gözü göremeyip 5 dakika sonra güneş açabiliyor Adil bey bahçenizde envai çeşit bitki var çok güzel ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eeee Adı üstünde burası karadeniz. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynı şeyleri bizzat yaşadım zaten efendim, Ordu ile Trabzon pek fark yok 100 sene evvel Trabzon Sancağı'na bağlıydık hem.Önceden 1 günde yürüyerek gidilirdi yaylaya, şimdi inekler bile kamyonla gidiyor. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni yapılan turizm projeleriyle yaylalara gitmek dahada kolay olacak.Yolların çok kötü olması büyük engeldi.Geçen yıl arabalarımızla gittik yollar çok bozuktu.Kendimi kasmaktan sırtıma,kollarıma ağrılar girdi.Böyle yollara 4 çeker arazi aracı lazım. ![]() Şimdi projeye alınan yollar yaylalara ulaşımı çok kolay hale getirecek.Bugün aldığım habere göre Valimiz Yayla yollarını geziyormuş.Eski ipek yolunu ve tarihi güzergahları projelendirip turizme açacaklarmış.Bu güzergahta tarihi hanlar ve binalar,yaylalar var. Bu ulaşım işi halledilirse yayla turizmi çok hızlı canlanacaktır. Bizlerede kolaylık olacaktır. Ordu GiresunTrabzon Rize Aynı doğa güzelliklerini taşıyan nadide illerimiz.Bir projeyle yaylaları güney çevre yolu ile birbirine bağlansa dahada güzel olacak. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Trabzon'a sevgiler Aleykümselam.. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizden de gönül dostlarına sevgiler saygılar.Aleykümselam. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
adil abi hepsi süper maşallah ellerine sağlık |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Tekomusti kardeşim çok teşekkür ederim.Çok sağol. Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
sera içi salatalık.
sera içine diktiğim salatalıklar meyve vermeye başladı. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
dahliya ve hatmi
yağmurlar başlayınca onlarda canlanmaya başladılar.Arılar tekrar gelmeye başladı. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
beyaz dahliya,saksı gülü.
Beyaz dahliya çiçek açmaya tekrar başladı.Saksı gülü de ona özendi. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
köpek kulübesi.
Köpek kulübesi yapımı.Çatı daha sonra eklendi. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Araba lastiğinden çiçek saksısı yapımı.
Abim sanatını yine konuşturmaya başladı.Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Mavi yemiş Ligarba.
Ligarba dikiminde yeni yöntemi denedik.Ligarbanın taşlık alanlarda olduğunu bildiğimiz için köküne bitişik taş koyarak kendi ortamını oluşturmaya çalıştık. Bunu ilk defa bugün kardeşimin aldığı fidanları dikerken uyguladık.Gelişmeleri göreceğiz.Sizlerle paylaşacağım. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Trabzon hurması.
Bu yıl Trabzon hurmaları geçen yıldan daha iyi görünüyor.Olgunlaşmaya başladılar.Kurutma yapmak için tam zamanı. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
trabzon hurması
sağlıklı gelişmelerine devam ediyorlar. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün ağlayan gelin (Ters lale ) soğanlarını dikmek için yoğun bir çaba gösterip lastikleri hazırladım ama zaman yetmedi. Boyama bitti kuruması var. İnşallah yarın tamamdır işlem. Bu arada boş kalan zaman da da, köpeğin kulübesini boyadım. Güzelde oldu. Fotoğraflar için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Düzenleyen Adil : 09-10-2012 saat 11:17 |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Vallahi helall olsunnn.. ) Ben yarın sabah elime bir bıçak alıpda bütün lastikleri böyle kesmez miyimmm.... )))Kaptan zst. lastik işini bayağı geliştirdi..Sağolsun yaaa...Bizede yeni fikir oldu...harika olmuşlar.... ) Sevgili Adil bahçeniz her zamanki gibi yine çok güzel...Dahlialar hatmiler....Asterlerinizin eflatunu herkesi feth etmiştir, bizi olduğu gibi...Ellerinize sağlık... Selam ve sevgiler...![]() |
|
|
|
![]() |
|
|