agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni3600Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-05-2011, 21:35   #10
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Sevgili hanndan o resimlerdeki bahcenin görünürdeki bakimsizligi idi. Inanamazsiniz ama eski sahipleri bahceye cocuk oyuncaklari, insaat artiklari, bank, terlik, cam kavanozlar, jiletler ne ararsaniz gömmüslerdi. Esimle sebebini cok düsündük ama bir türlü bulamadik zira normalde Avusturyalilar cok temiz ve evlerine, bahcelerine iyi bakan bir millet. Bahcemde olan iki tane yaban gülünü ve hatmiyi arap sacina dönmüs otlarin altindan cikardim ot yolarken. Komsumuz eski sahiplerinin evde oturduklari 15 yil boyunca hic cim bictiklerini ya da bahceyle ilgilendiklerini görmedigini söyledi. Yolacak o kadar ot vardi ki cicek ot birbirine karisti daha gecen yil bahcemde gün güzelleri ve irisler oldugunu farkedebildim. Bu yil da bir baktim forsytia bile varmis. Sizin sansiniz bahcenizin bos olmasi. Bizim ilk yilimiz ancak temizlikle gecti. Yine de tüm zahmetine karsin güzel bir sonuc alinca insan cok keyifleniyor. Tüm bitkilerimiz cocuklarimiz gibi oldu artik. Esim bile ben bu evi sirf bahcemiz yüzünden satmaya kiyamam diyor.
Bu arada cok güzel bir dahli cesidi dikmissiniz ben de her yil ekerim. Cok sirin, orta boy ve uzun süre dayanan cicekli bir tür.

Düzenleyen ciceksever70 : 03-05-2011 saat 21:36 Neden: eklenti
ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025