![]() |
|
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili hanndan o resimlerdeki bahcenin görünürdeki bakimsizligi idi. Inanamazsiniz ama eski sahipleri bahceye cocuk oyuncaklari, insaat artiklari, bank, terlik, cam kavanozlar, jiletler ne ararsaniz gömmüslerdi. Esimle sebebini cok düsündük ama bir türlü bulamadik zira normalde Avusturyalilar cok temiz ve evlerine, bahcelerine iyi bakan bir millet. Bahcemde olan iki tane yaban gülünü ve hatmiyi arap sacina dönmüs otlarin altindan cikardim ot yolarken. Komsumuz eski sahiplerinin evde oturduklari 15 yil boyunca hic cim bictiklerini ya da bahceyle ilgilendiklerini görmedigini söyledi. Yolacak o kadar ot vardi ki cicek ot birbirine karisti daha gecen yil bahcemde gün güzelleri ve irisler oldugunu farkedebildim. Bu yil da bir baktim forsytia bile varmis. Sizin sansiniz bahcenizin bos olmasi. Bizim ilk yilimiz ancak temizlikle gecti. Yine de tüm zahmetine karsin güzel bir sonuc alinca insan cok keyifleniyor. Tüm bitkilerimiz cocuklarimiz gibi oldu artik. Esim bile ben bu evi sirf bahcemiz yüzünden satmaya kiyamam diyor. Bu arada cok güzel bir dahli cesidi dikmissiniz ben de her yil ekerim. Cok sirin, orta boy ve uzun süre dayanan cicekli bir tür. Düzenleyen ciceksever70 : 03-05-2011 saat 21:36 Neden: eklenti |
![]() |
![]() ![]() |
|
|