![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
eeeeeeeeee tabi herşey böyle güzelliklerle sonuçlanmadı tabi
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
|
Son resimdeki güle bakın ![]() düşen yağmurun hızı,,,,,,of offffffff |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
|
Başka bi turuncu gülün dalı kırıldı, çiçeklerin yaprakları yerlerde, petunyalar hep kırıldı,,,,,,,,,,,,,,bahçem ne zaman canlanacak? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
|
Neyse ki siz hasarsız atlatmışsınız, sabaha güzel başladık ama sonu hüsran oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun. ![]() Aynı durum bizim bahçe içinde geçerli. Biz de kazazedeyiz. Babam bahçede idi dolu yağarken. O da çok üzgün döndü eve. Erikler yerlere düşmüş hep, asmanın yaprakları da yerlerdeymiş. Yeşil soğanlar yatmış hep. Petunyalar, hercailer hepsi hasar görmüş. Kökleri sağlam , inşallah hepsi yarın ayağa kalkar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçenizde çaylar içip, keyfini çıkaracaksınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-04-2010
|
Sevgili hanndan hanım, -bu başlığı henüz keşfettim- üşenmeden bahçenizi baştan sona gezdim. Aman Allahım bu ne güzellik... Kısa zamanda ne kadar çok şey başarmışsınız, babanızın da sizin de ellerinize sağlık. Dolu yağışı hasar vermiş olsa da, sizde bu azim ve doğa sevgisi olduktan sonra üstesinden geleceğinize eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hanndan, Bugün mihmandarın Sayın Yücel Canpolat Bey'in peşine takılıp birçok bakçe gezmiştim. Hızımı alamadım. Gece de kendim dolaşayım dedim. Ve bahçenize rastladım. Boş bir araziydi. Sanki onunla beraber büyüdüm. Düşüncelerimi bir dosya kağıdına yazdım. Şu an mesaj numaraları ile aktarıyorum. 6- altıncı mesajınızda harika bir bahçeye sahip olacağınız fikrine vardım. 9- bu mesajdaki çiçekleriniz bile beni mest etti. Kimbilir ilerki sayfalarda nasıl süprizlerle karşılaşacağım. 69. Serayı kurmuşsunuz bile. 73. Bu mesajdaki saksıyı çilek yetiştiren görürse satışı patlama yapar. 112. karkasayar nazar boncuklarını koymuş 114. mesajdaki kaktüs ve yeni aldığınız kuşkonmazı çalıyorum. 146- Tomurcuklar çiçeklenmiş. Hem gayretlerinizin hem de agaçlarınızın meyvesini alacaksınız. 153. Uğur böceğinizde yanınıza gelmiş. 159. Karga sayar size ilham vermiş olmalı. 162. Kızınız sizi geçecek galiba. Usta bir bahçevan olacağa benziyor. 183. Çarpıldım doğrusu 185. Salonunuzda ayrı bir güzel. Harika. 213. Çimlenen bitkiler üşümesin diye barbekü yanmış Hemde ne yanma. Savulun Bitki Delileri. Zorlu bir rakip geliyor. Yer açın (Hanndan Hanım. Bitki Delileri Başlığını ziyaret ettiniz mi?) 248. Hercailer de çok harika. 367. Kamkat ve tomurcuk japon gülünüzde açmış. 395. Bu gün bir fidan diktim anne Toprak ana açtı kollarını hasretle Senin beni kucakladığın gibi öyle Oda kucakladı fidanımı sevgiyle Bir fidan diktim anne Havamız temiz olsun diye Bir diktim anne Dünyamız yaşanası oldun diye Sarıldı fidanımda toprağa kökleriyle Çevirdi yüzünü güneşe gökyüzüne Korkusuz toprağa duyduğu güvenle Artık büyüyecek oda benımle birlikte......... Hani, derlerya ''Adam olacak çocuk... Adam olacak bahçede 6ncı mesajda kendini belli etmişti. Saygı ve sevgilerimle. Hem sayfalarınızın hem de günün sonuna geldim. Güzel bir geziydi. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
hanndancığım geçmiş olsun ama üzülme hemen toparlarsın. Bugün bizde aynı şeyleri yaşadık yağmur dolu derken çiçekerin birkısmı zarar gördü. Pencereden oturduk öylece seyrettik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin bahçeyede üzüldüm,bizim eriklerde yerlerdeydi zaten sayılılardı, bu sene tadına bakmak nasibolmayacak heralde bize. Bu 2. vurgunu yediler zavallılar ya umarım toplanır bahçe ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalinci dediğiniz günleri öyle özler oldum ki.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim ziyaretinizden dolayı. Babacım sağolsun çok çalışıyor ama bi gün yapıyoruz sonra bi dolu kırıp geçiriyo derken geçirdik baharı. Baharda cok şanslı değildik ama inşallah yaz güzel geçer.... sevgiler......... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
hoşgeldiniz bahçeme , 2 sene önce boş bi araziydi, şimdi bana kocamaaaaaan bi dünya oldu burası. ufacık bi tohumun büyüymesi umut verdi,yerde bi hareket eden nesennin altında küçük karıncayı görmek zevk verdi yaşa azmi verdi belki bunlar bazılarına basit gelecektir ama kendi kendime telkinin en iyi sonucunu ben burada aldım. Özellikle 10 senedir hep böyle bi yerimin olmasını çok istedim,bazı istemediğim sonuçlarlada karşılaşmış olmama rağmen,,,,,,,şimdi bahçemde umutlar yeşerecek inşallah.Bazen dolu vurduğunda üzülüyorum ama onlar inatla büyüyecek İNŞALLAH............ Ne güzel bir analiz olmuş, ellerinize sağlık. Kızımda büyüyecek onlar gibi, onlar umut, kızımsa hayat olacak bana. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim sevgiler selamlar yine beklerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizede geçmiş olsun,inşallah toplarlar kendilerini. Artık tohum eksekte zamanı geçecek.Hayırlısı ne diyelim, Yeşil Eğine selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hanndan çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah çiçekler kendini toplar biran önce güzelliklerini gösterirler sana sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili periş çok teşekkür ederim,inşallah umutla bekliyoruz o güzellikleri görmeyi.....sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
|
''Babacım sağolsun çok çalışıyor ama bi gün yapıyoruz sonra bi dolu kırıp geçiriyo derken geçirdik baharı.'' Sayın Hanndan, İşte hayat bu. Herşey planladığımız gibi gitse, ektiğimiz-diktiğimiz çiçekler tüm güzelliği ve ihtişamı ile yüzümüze gülümsese, mevsimler şaşmasa, bitkileriniz solmasa. İnanın şu anda aldığınız zevkin ve mutluluğun onda birini bile alamazsınız. Herşeye rağmen, tüm aksiliklere rağmen inadına gülümsemek lazım hayata. Umutlarınız olacak bitkileriniz, size yaşam gücü veren böcekleriniz ve hayat olacak tatlı kızınızla her türlü sorunun altından kalkacağınıza ve 2 sene önce bomboş olan bir toprağı bugün yaşanacak bir yer haline getirmeniz ve oranın çok daha güzel bir yer olacagına olan inancımla seygı ve sevgilerimi sunuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
|
Onur Akın 'ın bu şarkısını bilirmisiniz bu geldi birden aklıma; İNADINA Bir umuttur yaşamak bil Seveceksin inadına Yüreğin kan ağlasa da Güleceksin inadına Zindanlara düşsen bile Ateşlerde sönsen bile Binlerce kez ölsen bile Doğacaksın inadına Hayat budur umutlar çok Ne şüphe duy ne de kork Öyle teslim olmakta yok Yeneceksin inadına İnadına inadına Seveceksin inadına Bir gün sende konacaksın Mutluluğun kanadına İnadına gülümsemek lazım hayata bende öyle yapıcam. İnşallah herşey gönlünüzce olur.Ne güzel cümleler kurdunuz,teşekkür ederim.Sevgiler Saygılar Selamlar.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Handan bahçeni zi görmeyeli ,çiçekleriniz ve gülleriniz bir hayli büyümüş,Güllerin renkleri biçimlerini çok beğendim,kısa budarsanız ,toprağınız yeni olduğu için üç dört yan dal vererek çok hacimli olurlar. Bulutlu hvada çektiğiniz fotoğraflar tam benlik.Ellerinize sağlık ,çok net çekim yapmışsınız.Manzara harika,bahçeniz de epey büyük ,ne güzel ,ne mutlu size . Kızınız çok tatlı maşallah .Yağmurun sel haline geldiğini TV de duyunca aklıma inanın bütün Ankaralı arkadaşlar geldi,bir zarar varmı diye?.bahçeniz suya doymuş ,bir iki zayiat vermişsiniz ama aslında çiçekler ve bilhassa sebzelere iyi gelmiştir.Üzülmeyin kırılanlar daha gür çıkar,eğilenler de bir iki günde düzelir.size bol çiçekli mevsimler diliyorum.Selamlar ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb, İnşallah dediğiniz gibi olur iyi gelir fideler yoksa sökülmeleri gerekecek. Bugünde çıkamadım bakamadım durumlarına. Tüm hafta boyunca gri bulutlar eksik olmayacakmış Ankaradan, buyurun gelin,beklerim. Anayoldan nasıl sel gidiyordu bizim burdada anlatamam yolda meyilli,niyetlendim bi gidip resim çekeyim diye ama ne mümkün.Bahçe suya tamamiyle doyduki ne doyum bugün yine yağmur yağdıda toprak çekmiyo ![]() Çiçekli mevsimler hepimizin olsun .........hoşcakalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Alıntı:
Olumsuz herşeyin yanında, aslında inadına mutlu olacak, daha da sıkı bağlanacak başka şeyler sunuyor hayat bize...Kızlarımız gibi ![]() Biz izin vermediğimiz sürece mutsuz olmamıza izin vermiyor aslında hayat ![]() Bizim de buna iznimiz yok !!!! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Seneye var ya o bahçe coşacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Merhabalar hanndan. (Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.) Çekmiş olduğunuz fotoğraflara hayran kaldım.Hareketli modundaki yağış kareleri harika.Çok başarılı fotoğraflarınız var .Eviniz ve bahçeniz çok güzel.Güle güle sağlıkla oturun.Fotoğraflarınızda güzel bir seri sunmuşsunuz.Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili hanndan, bahcenizi gezip gezip kaciyorum her zaman mesaj yazamiyorum. Ilk sayfanizi actiginiz zamandan bu yana yasanan gelisme oldukca hizli. Doludan dolayi zarara ugramaniza üzüldüm. Bizde de iki gündür firtinayla karisik yagmur var. Ödüm kopuyor bahcedeki bitkilerime birsey olacak diye. Demin oglumun camindan bakarken birkac bakla fidesinin yerlere yattigini gördüm ancak hava o kadar kötü ki cesaret edip cikamadim. Bazen dogayla mücadelenin de sinirlari oluyor O yine bildigini okuyor. Ankara`ya en kisa zamanda özledigi yaz günlerinin gelmesini diliyorum. Sevgiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
sayın hanndan bahçenizin durumunu görünce şaşırdım ve çok üzüldüm daha öncede yazmıştım hernedense mesaj 338 deki çiçek tepenizin operasyon başlasın başlıklı fotoğraftan çok çok etkilenmiş masa üstüne kaydedip hergün bakarım ben sadece sağlık olsun derim muhtemelen siz daha muhteşem yapacağınızdan eminim tekrar geçmiş olsun dilekelrimi sunar sağlık ve huzur içinde çalışmalarınızda başarılar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
|
Handan ım, bugün nasıldı bahce.? Sular çekilmiş, bitkiler toparlanmıştır umarım. Sıkma canını sen, doğa halleder hepsini. Şansımıza, bu yıl havalar bir garip. Kah yağmur, kah sis ve dolu. Diş sıkmaktan dişim kalmıyacak ![]() Öpüyorum seni, sevgiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu aralar farklı modlardayım neyse siz bana bakmayın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cep telefonumla çekiyorum resimleri beğenmenize sevindim. Yağmur öyle şiddetli yağıyordu ki resimlemek kolay oldu aslında. Saygılar hoşcakalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk ağaçları aldık o zamanlar yağmurdan dolayı dikilemedi,çim tohumu aldık yağmurdan dolayı ekilemedi, hep ertelendi ertelendi. Şimdide dolu vurdu. Şikayetlenmek istemiyorum rahmettir deyip şükür diliyoruz, artık bahçe öyle olduki yağan yağmur sel şeklinde akıp gidiyor toprak içine çekmiyor suları. İnşallah güneşi görürüzde canlanır zavallılar.Sevgiler hoşcakalın |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
beğenmeniz beni mutlu eder, şimdi zavallılara lokal operasyon yapılıyo ama yaaaaa, ![]() İnşallah toparlarlar bahçe. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|