![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Berrin hocam,uzun zamandır forumdan uzak kalıyorum zira devletin işleri için koşturuyorum,hay koşturmaz olaydım biliyorsunuz ''su uyur düşman uyumaz''benim yoğunluğumu fırsat bilenler(onlar kendilerini biliyorlar)bahçelerinde ki kış renklerini sayfalarına koyarak beni orta yerimden çatlatıyorlar,şu an çok mutlu gibi görünüyorlar ama çok kısa süre sonra şok olacaklar şok ![]() Sayın hocam geçen gece hava oldukça soğuktu,o gün bende uzun zamandır peşinde koştuğum çok güzel ahşap malzemeleri uzun uğraşlar sonunda getirdim,uzun zamandır bakımsız kalmışlardı sabahın saat dördüne kadar zımpara cila vernik yaptım,tabi farkında olmadan dışarıda üşütmüşüm galiba iki gündür yerlerde sürünüyorum ama yakında ayağa kalkacağım bayrak yarışçıları korksun ben den ![]() Sayın hocam dün tüm gün korkunç fırtına vardı birkaç ağacım yamuldu ama şimdi onları düzeltecek halim yok kendimi iyi hissettiğim zaman çıkarıp biraz daha derine gömeceğim ![]() Sevgili ablacığım bizler zaman zaman sayfalarımızı esprilerle süslüyoruz bununda renk kattığına inanıyorum,mesela: bahse konu olan düşmanlarım varken başka dosta ne hacet ![]() Yüreğimizdeki sevgimizden hiç kuşkuları yoktur bizler de onları çok seviyoruz ![]() En kısa zamanda tüm sevdiklerimizi bir arada görmek dileğiyle,selam ve sevgilerimi yolluyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|