![]() |
|
![]() |
#781 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Asmanın korukları ..Çekirdeksiz İzmir üzümü.Yaprağıda dolmalıktır.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Ağaç Dostu
|
Kolyoz,Kedimiz ve kum çiçeklerimiz.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Ağaç Dostu
|
Siyahi kırmızı glayöller açtı ..rengini çok beğendim...Dahlianın rengi de aynı.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Ağaç Dostu
|
Cinyalar l0 senedir tohumlarını alarak üretiyorum.Bahçenin yerlilerinden oldular..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Ağaç Dostu
|
Cinyalar daha boylanmadılar.Sarmaşıklarla dahliler iç içe.Sarmaşıklar her sene çıkar.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Ağaç Dostu
|
Bu begonyaları yeni bulup aldım.Çok sevdiğim bir türdür..Beyaz gül harika kokuyor..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Ağaç Dostu
|
Orkide hediye geldi..Bambu 2 aydır benimle beraber yazlıkta....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Ağaç Dostu
|
Dahlialara ve cinyalara devam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Ağaç Dostu
|
Şugüzellere bakar mısınız..Favorilerimdendirler kendileri:))))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Ağaç Dostu
|
Eflatun cinyalar resimde uçuk pembe çıkmışlar.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Ağaç Dostu
|
Dahlianın rengi siyahi kırmızı,fakat resimleyemedim.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili berrinb,dahlıyalar Cinyalar clayyörler harika bordo gılayyörün rengi çok güzel. Armudada maşallah diyelim lastik tekerler renk katmış yartıcılınız sınır danımıyor. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-01-2008
|
Sevgili berrinb çiçeklerinizin hepsi çok güzel renkleri solmasın inşallah. Bu çiçeğin isminin cinya olduğunu bilmiyordum kendilerini pek severim ama benim bahçemde nesli tükendi. Bu sene bir arkadaşım tohum verdi saksıda yalnızca iki kök yetiştirebildim. Merakla bekliyorum ne renk diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Bahçeniz aldı başını gidiyor.Bahçedeki bitkilerin işi zor.Çünkü sizin gibi bir patronları var.Enerji dolu, hayat dolu.Onlarda ayak uydurmaya çalışıyorlar. Keyifli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrin çok geçmiş olsun..Tanrı daha kötüsünden korusun canım benim İpek çiçekleri maşallah coşmuşlar harika görünüyorlar rengarenk dahlialar baş döndürüyor... Lastiklerin içindeki güzeller çok tatlı arka bahçenin halleri ve ön bahçenin kuşlarına bayıldım maşallah her bir kare okadar güzelki kelimeler yetmiyor anlatmaya ellerinize emeklerinize o güzel yüreğinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Alıntı:
Sizi ve herkesleri. Selam ve sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
Glayölleriniz cok güzel açmış renkleri de harika.Bende ilk defa bu yıl diktim. Ama sadece bir tanesi açtı. Beceremedim galiba. Acaba sonbaharda soğanlarını sökmem gerekir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Ağaç Dostu
|
Sayın berrinb hanımefendi, Bahçenize gelişim iadei ziyaret gibi oldu ama bahçenizi açtığınız günden bu yana diğer güzel bahçelere yaptığım gibi inceliyor ,feyz alıyor ancak yazmıyordum. Sanatçı kimliğinizle her iki bahçenizi muhteşem hale getirmişsiniz. Geçmiş olsun efendim. 2 gün önce geçirdiğiniz tatsız olayı unutmuş ve keyif içinde bahçenizle ilgileniyorsunuzdur umarım. Allah bu tip afetlerden hepimizi korusun. Herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim4 ziyaretiniz beni mutlu etti...Dediğiniz gibi siyahi bordo glayöllerin ve 797. mesajdaki dahlia nın rengi aynı ama dahlia nın etrafında dört döndüysem de rengini tam yakalayamadım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ar da hoşgeldiniz..Benim cinya hastalığım vardır eskiden beri çok severim bu çiçeği...Geçen sene ektiğim tohumlar dan mayıs sonunda çıkan bütün iki yaprak fideleri salyangozlar yiyip tüketmişler ve ben yazlığa geldiğimde donup kaldım...ne kadar sinirlendiğimi tahmin edemezsiniz.Komşulara dağıttığım tohumların fidelerinden bunları tekrar ürettim ,bir kaç pakette hazır tohum aldım. Birde İstanbuldaki bahçemde kadife fidelerimde başıma geldi...Bir gecede bütün fideler ışınlanmış gibi yok oldular...Salyangoz taze fide düşmanı dır..Size de Cinya tohumu yollayabilirim; arzu ederseniz....selamlar .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Ağaç Dostu
|
Sayın özbey hoşgeldiniz,beğenilerinize teşekkürler...Esas tatil cenneti sizin Datça'nız ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cetasule ,esasında sizlerin, yani Karadenizli arkadaşların bahçeleri almış başını gidiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş kuşlara ben de bayılıyorum..İfadeleri ve biçimleri çok tatlı duruyorlar...Beğenilerin beni mutlu etti ..Sağo arkadaşım...selam ve Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Ağaç Dostu
|
Sayın demys , hoşgeldiniz, glayölleri bazı seneler söküp kuru bir yerde saklıyorum , ama geçen sene sökmedim..Sökmeyince açmayıp yavru soğanlar yapıyorlar...Bu sene herhalde sökeceğim.....Selamlar ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Osman45 hoşgeldiniz, ziyaretiniz ve beğenilerinize çok teşekkürler ederim...Sizin bahçenizde benim çok hoşuma gitti.. Havalar çok sıcak ve geceleri yaprak kıpırdamazsa rahmetli babam ,deprem havası derdi.. Benim de hafızama yer etmiş herhalde ,kuşku içinde huzursuzum...marmara fayının da tam karşısında ikamet ediyoruz yazın ,bu bakımdan tedirginliğimiz artıyor.tanrı bütün insanları bu felaketten korusun ....Selamlar ve sevgiler efendim....Tekrar teşekkür ederim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Ağaç Dostu
|
Ahh ben sevgili Kirazı mı nasılda gözden kaçırmışım...Kusura bakma canım,vallahi sırayı bozduğum için üzgünüm ...Oluyor bazen böyle hatalar...Sevgili kiraz teşekkürler ederim.. İpeklerin tohumunu pek toplayamıyorum ama,Cinyalardan tohum size de ayırabilirim..Selamlar ve sevgilerimi yolluyorum...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Özbey,çok teşekkür ederim.Sağolun..Gelirsem tabii ki sizi bulurum...Sizde İstanbul a buyrun...selamlar sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|