![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
İlkbaharda dikilen susak kabağının fideleri çıktılar ve büyüyorlar...:)
![]() obelyalar yerlerini buldular..İnşallah kurumadan gelişirler.. ![]() Yerlerini bekleyen bodur dahlilalar... ![]() ![]() ![]() Sukulentler de yerlerinden memnunlar... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni boyanan lastikler; dahlialara saksı olmaya bayılmışlardır..:))))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kışı atlatan sukulentler beni sevindirdiler....:))
![]() ![]() ![]() Bu arada güneşlenenler de var .... )![]() Bende bomboş sahili ve bahçeleri teftişe çıktımm.... )))![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım, maaşallahınız var beyazların içinde. ![]() Bahçe işleri size yarıyor anlaşılan. ![]() Bahçeniz de her zamanki gibi rengarenk. Bu mevsimin kraliçesi olan güller bambaşkalar. Anlaşılan yazlığa gelebilmişsiniz. Keyifli günler dilerim. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sarmaşığın ismini ve özelliklerini bilen arkadaşlara .....
![]() Sarmaşık cinsi bu çiçeği ,ben 20 sene önce bir bayanın bahçesinden,birkök alarak,bahçeye diktim..Fakat bunca senedir bu çiçek bazı seneler baharda göründü...Bazende yıllarca hiç görünmedi..Ve aynı yere çeşitli çiçekler dikip toprağını daha zenginleştirdiğimde (geçen yıl ve bu bahar) birden üreyip o yeri kaplamaya başladığını hayretle gördüm...Açık pembe çok katmerli çok güzel bir çiçeği var..Bilen arkadaşlara rica ediyorum..beni bilgilendirirmisiniz..???(Sevgili Jineop'a sormam Sevgili Benol hanım tarafından tavsiye edilmiştirrr.. ))![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Su sümbülünü İst. dan yazlığa taşıdım..Yerini çok sevdi...:))
![]() Burayı çok sevdiğini bir haftada tomurcuk gibi bir şey oluştuğunda anladım.. ![]() Ve gece gece açmış olduğunu görünce,dayanamayıp fotoğrafını çektim... ) Artık su sümbülü resimlerinden bıkarsınız.. Ne yapalım; kırk yılda ilk defa görmemişin bir su sümbülü olmuş daaa..... )))![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Günaydın. Ellerinize sağlık resimler harika. Beyazlarla kelebek gibisiniz tertemiz ve aydınlık veren kelebek. Kolaylıklar diliyorum abla. sevgiler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Hangisini annatacağımı bilmiyorum hepiside birbirinden güzel. Güller sukulentler hele küpeler aklımı aldı gitti emeklerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım; öncelikle deprem için geçmiş olsun. Allah birdaha göstermesin. Çiçekler gerçekten müthiş ve keyifli. Zevkle izledim. Sukkulentlere ise bayıldım. Maşallah ne kadar güzel gelişmişler. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Berrinb hanım, çiçekleriniz muhteşem küpeliler, güller, cam güzelleri, en çok hoşuma giden görüntüde yolculuğa çıkacak olan poşetler ![]() Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Lastikler hakikaten bahçeye çok yakışmış.Çiçeklere zaten söyleyecek kelime yok. Sizler güneşlenin biz burada iki gündür sağanak yağmurla tam olduk. Sevgiler size. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
berrin ablam deprem için geçmiş olsun.Allah kazadan beladan afetten uzak mutlu,sağlıklı güzel günler versin. Bahçenizle çiçeklerinizle Tüm sevginizi bizlere iletiyorsunuz.Sizin bu halinizi çok seviyorum.Berrin ablacığım. Seni hep böyle enerji dolu görmek en büyük dileğim.Allah sağlık sıhhatten ayırmasın. Trabzondan saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim4, gece ziyaretiniz için teşekkürler... Gülleri bu sene budama işleminde geç kaldiğim için, çok sıhhatli değillerse de yine de bu alakasızlığa karşı iyi açtılar doğrusu...Selam ve sevgiler canım.. ![]() Sayın kartal124..Deprem beni tamda siteye resimyüklerken yakaladı..Bayağı da iyi salladı doğrusu...Ben merkezini merak ederken, merkez meğer ki çok yakınmış...Tanrı kötüsünden korusun...Teşekkürler..Yine beklerim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım Kaptan zst, Su sümbülü çok kolay yetişen bir bitkiymiş...Ve de harika bir çiçeklenmesi var...Tavsiye ederim...Suyu biraz gübre ve toprak ile rengi dönünceye kadar bekletip ,sümbülleri içine koydum... İstanbul dan yazlık bahçesine getirdiğimden beri , takriben 10 günde iki katı büyüklüğünde arttılar...Ben buna bayıldım..Tabii durur muyum.. ) Şimdi arka bahçeye kendime göre küçük bir süs havuzu yapıp bunları üreteceğim...İnşallah başarırım.. )Bu arada Sevgili Yücel in bahçesine de bir baskın yapıp bir kaç nilüfer alabilirsem , değemeyin keyfime artıkkk.. )Lastikler çok işime yarıyorlar içlerini boyamayı düşünmedim,genellikle toprak doluyor.. İşte gördüğünüz gibi ben böyle ırgatlık yaparken,bu bizim tombul oğlumuz da böyle güneşlenip dinleniyor..İhtiyacı varmış gibi...Bana biraz yardım etse o kötü kilolardan kurtulacak... teşekkürler hemşerim...Hepinize selam ve sevgilerimi yolluyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili serkan istanbul, çok teşekkürler ...Ziyaretleriniz beni mutlu ediyor arkadaşım... ![]() Sevgili almira, temennive beğenilerine teşekkürler ,,Yine beklerim..sevgi ve selamlar canım... )Sevgili vehibe , poşetleri bu defa öylesine zor getirdim ki ..Herhalde bir daha İstanbul dan kolay kolay çiçek taşımayacağım.. ) Çok teşekkürler ...selam ve sevgiler...![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Benol Hazaroğlu, ben bu lastikleri çok seviyor ve işe yarar buluyorum..Çünkü yazlık bahçenin alt toprağı kum ve killi bir toprak ..Bazı bitkilere pek yaramıyor..Mesela bu sene kaç tane dahlia yerinde yok olmuş... ![]() Lastiklerle toprak seviyesini yükseltmiş oluyorum... Sizin bölgenizin yağmuru hiç bitmez...Keşke birazda bize yollasınız o bulutları.. Burada da yaz boyu yağmur duasına çıkacak kadar kurak geçer... ) Selam ve sevgiler...![]() Sevgili mandalinci , teşekkürler ederim canım...Her an marmara fay hattında birşeyler bekleniyor olması bizi de düşündürüyor...Bu 5.1lere razıyız da...Çok kötüsünden Tanrı korusun..Evlerimiz de kumsalda yapıldığı için , balerinler gibi dönüyoruz... Çok çok sıcaklarda ve büyük ani dalgalardan sonra daima hazırlıklı oluyoruz... ziyaretinize memnun oldum..Sevgili annenize ve size selam ve sevgiler canım.. ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Mayıs sonu görüntüleri.....
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Obelyalar sıcaktan kötü etkileneceklere benziyorlar...:(
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodur dahlialar yeni saksılarını çok sevdiler...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunya ve sukulentler kayaların içinde ....
![]() ![]() ![]() Küçük sukulentler ve kaynana dili,bakır kasede .. ![]() Mineler hiçde istediğim gibi olamadılar...dertleri nedir bir anlayabilsem.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Lilyumlar hala açamadılar...:(
![]() Güller... ![]() ![]() Maviş yerini sevdi.... ![]() Saksıda begonyalar.. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Begonyalar yerlerinden memnunlar ..Ama petunyalar mutsuz..
![]() Petunyalarda ; geçen seneki gibi ,dikildikten bir müddet sonra ,kuruma ve bozulmalar başlıyor..Bu durumu daha çok katmerli petunyalarda görüyorum... ![]() Ön bahçe kapısını hanımeli gasp etti...artık kapının sağ kanadını kendisine tahsis ettik... )))![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
20 senedir bahçemdeki şu güzel sarmaşık...:)
![]() Efendim,ismini bilmiyorum..Arkadaşlardan da bilen yok herhalde..Ben bu sarmaşığa ,Huduni adını taktım ...Önceki senelerde bir sene varsa üç sene yoktu...Şu son 2 yaz kendisini göstermeğe başladı...Beni sevmesi çook uzun sürdü anlaşılan.. )))![]() Obelyalar ,çok güneş alan bir yerdeler..İnşaallah kurumazlar ..Çok üzüleceğim.. ![]() ![]() Şu rubi gülü daha vakit bulup saksıdan toprağa alamadım... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Ön bahçeden görüntüler....
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçekli çim yer yer kurumuş...Yenilemeyi düşünüyorum..
![]() ![]() ![]() ![]() Bu görülen yere ,geçen seneki gibi cinya tohumları dikilmişti...Ama bir hafta gecikmeli geldiğimde salyangozlar ,yine yapacaklarını yaptıklarını malesef görünce çok üzüldüm...Bu sene bir tek cinyasız yaz geçireceğim için ,Salyangoz milletine artık savaş ilan ediyorum...Acımak yok.... ))![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene cinyaların yerine bu güzellerle avunacağım..
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Renklerini çok sevdim....
![]() ![]() ![]() Obelyaların renkleri de çok güzeller.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller.....
![]() ![]() Şu gülün haline bakar mısınız..Zararlılar dan kurtuluş yok...Yapraklardaki bu benekleri de çözemedim...Bir hastalık olabilirmi?? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
İstanbullu sarışın burayı çok sevdi....:))
![]() ![]() Yukkalar devamlı ve sırayla açtılar... ![]() Şu biyeli gülü ,rahmetli anacığım ;çok çok beğenerek almıştı... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|