![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Pekmez
Armut pekmezi kaynatılırken kalan bir hatıra 30 kg armut kes doğra 3 gün kaynat olsun 1 kg pekmez ben hiç birşey anlamadım bu işten ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2011
Şehir: Çorum
Mesajlar: 76
|
Karadeniz civarında elmadan da yaparlar. O pekmezin şeffaf rengi yok mu? Üstüne suyu koy. Buzdolabında beklet. Çıkar. Kaşıkla iyice suyunu karıştır. Buz gibi. İç iç öl. Afiyet olsun |
|
|
|
![]() |
|
|