![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2015
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 146
|
Merakla takip ettiğim bir sayfanız olacak. Bende Eskişehir'deyim. Bu sene deneme yaptık. Güzel sonuçlar aldık. Kütahya'ya arada gidip gelirim müsait olduğunuzda ziyaret edip bilgilerinizden faydalanmak isterim inşAllah... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Sayın ibrahimes herzaman beklerim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Keçi peyniri
Nisan ayında yaptığımız keçi peynirlerini çıkarmaya başladık olgunlaşmaya başlamış |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Elma
Elmalarınızda olgunlaşmaya başladı hasata hazır ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 957
|
Alıntı:
İlk defa gördüm bu tarz peynir yapımını. Mayalayıp toprağamı gömüyorsunuz. Tarifini verebilir misiniz? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Sayın evdeçiçek peynir bizde çiğ süten mayalanıyor tuzlu su ile salamura ediliyor ve toprağa gömülüyor 5 ile 6 arasında olgunlaşıyor |
|
|
|
![]() |
|
|