![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Estergon80; Eviniz ve bahçeniz hayırlı olsun. Aslında gelişmiş ağaçların varlığı sayesinde, size fazla bir iş düşmüyecek. Üstelik, seçebilmek ve seçeceğiniz tüm bitkileri dikebilmek için, önünüzde yaza kadar uzun bir zaman dilimi var. Hadi bakalım. Gerisi kolay gelsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bahçemde ki ağaçların ve yeni ektiğim çiçeklerin fotoğraflarını koyuyorum belki fikir verirsiniz. İlk önce Çitlenbik öğrendiğim kadarı ile yaz ortasında küçük meyveleri varmış. Tabii artık kuruma devresinde ama ağaç çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Sn.Estergon ; bu bölüm çok sıkışık olmuş.Japon gülleri 3 mt.kadar boylanacak ve 1 mt. çapın da genişleyecek.O bölüm den hem geçişiniz zorlaşacak hem tüm dallar birbirine girecek. Mavi çiçekli olan eğer solanum ise oda boyuna ve enine çok genişliyen bir bitki .İsterseniz gelişmiş hallerini gösteren fotoğraflara bir bakın .Ben de her iki bitkiden de var , sıkışıklıktan dolayı 2 japonumu sökmek durumun da kaldım. Solanum'un da arkasın da yeterince mesafe bırakmadığım için sıkıştı.Ayrıca eğer bitkiniz solanum ise çok çiçek döker ,görebileceğiniz duvar önü gibi bir yere en az duvar dan 40 cm kadar öne dikmenizi öneririm.Birer metre ara ile dikerseniz çok güzel mor bir duvarınız olur ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |