![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
çiçeklere yer ayarlamaktan kiviye yer kalmadı. Eepey bir meyve ağacı var bahcede. Geçen yıl Ayvalar, töngeller yerlere döküldü, gelene gecene toplayın diye yalvardım. Coğu ziyan zebil oldu. Dikecek yer kalmadığından, ters dutu saksıya diktim ![]() Sizin etrafta hırsızlık cok demek, cok kötü. Burada herşey dışarda, şeytan kulağına diyeyim, kimse el atmadı şimdiye kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
sevgili cemo köyde iseniz bilmiyorum ama; zannedersem Ereğlide size söylemiştim başıma geleni. benimki şimdilik uğraş fazla önemsemiyorum bağı bahçeyi şimdilik. her şey göz önünde ise mutlaka her şey oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
pepinolarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
süs biberlerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız, burası mahalle oldu, ama hala köy. O yüzden olumsuz birşey yaşanmıyor. Şehrin içinde olunca zor tabii. Glayöller cok güzel açmış. Benimkilerde açtı,ama seneye yer değitireceğim. Daha sık ekmek istiyorum seyrek ektiğim için görüntü hoşuma gitmedi. En ufak rüzgarda yere yattılar. Birarada dikersem birbirlerine de destek olurlar diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
evet aynı cins çiçeklerin toplu olarak bir arada oluşu, daha güzel bir görünüm sergiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
yer kirazı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |