![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Meehaba doslarım;
Bu cumartesi sabah erken uyandık.Hanım mutfakta hamur yunurdu, çörek yaptı.Evdeki hazırlıkları tamamlayıp köye gitmek için yola çıktık.Köydeki evden çapalarımızı alarak Kavun tarlasının yolunu tuttuk.Bu arada üç kişiydik. Eşim, kızım ve ben.Aşağıdaki resimler oçalışma anının fotoğrafları.Altımızda Herşeyimiz vazgeçilmezimiz toprak ana üstümüzde ''kendi gök kupbemiz''.Önümüzde kocaman mürtet ovası. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
tarladaki görüntülere devam ediyorum.Güneşin yakıcı ışığına ve sıcagına karşı önlemimizi aldık. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafları kızımın cep telefonuyla çektik.Yanımdaki iki hanım;Kızım ve biricik eşim.O benim herşeyim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Tarlada kavun ve mısır ekildi. görüldüğü gibi Ankara'nın Bostan ekimi diğer illere göre bayağı geç başlıyor.Pantolon paçalarını keneye karşı önlem olarak çorabımızın içine koyduk. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe
Öğlene kadar tarla'daki çapa işi bitti.Oradan ayrılıp bahçeye doğru yola çıktık. Bahçede mangal yaktık.Sabah'dan beri çalışıp acıkmıştık. Şimdi Mütevazi mangal keyfi. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeye erkek kardeşim, eşi, kızı, ve misafirleri geldi. küçük cimcime yeğenim. mangal pişiren ise yengem. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sebze,meyve ve ağaç görüntüleri.Forumdaki çok güzel bahçelerin yanında cılız kalıyor fakat yavaş yavaş onlar gibi olmaya çalışacağız. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Alıntı:
Ne kadar güzel ailece bahçede emek harcamak ve sonunda da emeğin karşılığını almak. Ve de en güzeli emeğin de değerini bilmek. Allah sevdiklerinizle bahçelerinizde nice sağlıklı ve neşe dolu seneler nasip etsin. Umarım benim kızım da büyüyünce bana böyle bahçede yardım eder. Şimdi küçücük parmakları ile çiçek dikiyor. Solucanları toplayıp, gözlerini kocaman açıp inceliyor ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|