![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Sayın berrinb hanım hoş geldiniz Bu ne şeref Asıl sizin bahçeniz harika Ben de emekli olduktan sonra 1-2 senedir eğleniyorum.Bahçemdeki bitkiler daha çok yeni zaman içinde daha iyi olacak inşanlah.Evet bizim buralar çok güzeldir ama şu nisan ayı bıktırdı sis ve nemli hava çok sıktı artık.Geçen sene böyle değildi.Resim yapabilmeniz çok güzel.Bence siz resimden resim değilde her mevsim bizzat gelip canlısına bakarak resmetseniz. Sağlıklı mutlu günler dilerim Selamlar Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Sevgili Cetasule, Çoktandır bu sayfaya uğramıyordum,iletinizi yeni gördüm. Osmanlı çileğiyle yabani çilek aynı değil.Osm.çileği özellikle Kdz.Ereğli'de yetişiyor.80lerde sonra belediye, bu türün kaybolmaması için yetiştiricileri teşvik önlemleri almış,yeniden canlandırmaya çalışıyorlar.Çilek tarlalarına apartmanlar dikilirse...Aynı sorunu Türkiye'nin her yöresinde yaşıyoruz. İnternetten 'Osmanlı çileği' diye girerseniz görüntüleri ve bilgisi çıkıyor.Belki sizin yörede de yetiştirenler vardır.Bu kişilere ulaşabilirseniz lütfen bilgim olsun,şiddetle istiyorum.Netten bir-iki satış ilanı gördüm ama güvenemiyorum. O ne fotoğraflar öyle! Yine kıskandırdınız beni.Huzurunuz daim olsun,selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Güzel Ülke'm Bende bulunan çilek resimlerini paylaşacağım.Osmanlı çileği diye netten baktım. Yaprakları benimkine benziyor.Diğer çilek bitkilerinden nasıl bir farkı var bilemiyorum.Ama siz benimkilere bakın budur diyorsanız özelime adresinizi verin ben size birkaç fide gönderirim.Ben de pazardan almıştım 3 yıl oluyor galiba 4 fide almıştım epey çoğaldılar. [ATTACH] ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
[attach][attach][attach][attach] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
Köyümüz sahil köyü ama mahallemizin yolunda kendiliğinden büyüyen yer yer orman gülleri var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
[attach][attach] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Cetasule ,ne kadar şanslısnız, ben bu orman güllerinikaç defa aldıysam yaşatamadım.Oysa karadeniz bölgesinin dağı taşı bu ağaçlarla kaplı,bilhassa bu ağaçların sarı çiçeklisinin kokusunu hiç unutamıyorum,20 sene evvel köye gittiğimizde kesip vazoya koyduk ,bir hafta evi parfüm kokusuna boğdu.Lelaklar ,papatyalar da açmış çok zevk alarak bahçeyi gezdim.ellerinize sağlık.Size ve güzel köyünüze selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamınız başım üstüne Aleyküm selam Benden de selam ve sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Çok güzel görüntüler hele birtanesi varki renk cümbüşü pastel renkleri arasında son baharda ormanın ortasında bir ev olan resim karesi insan içinde kayboluyor Tabiaat resimlerinizin takipcisi olacağım A.E.O |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Farkında olan için her mevsim ayrı bir güzellik Çok teşekkürler Siz de A.E.O |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Akşam saatlerinde güzel bir güneş geldi Yağmurdan sonra güneş ,her taraf adeta cilalandı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Yabanı çiçek Eksem bu kadar güzel olmazdı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sn.Cetasule , yaşadığınız yer çok çok güzel .İnsanın baktıkça bakası geliyor ,yeşilin tonları insana huzur veriyor. Şanslı insanlardansınız ,sağlıkla tadını çıkarın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel görüntüler... Yasadiginiz yer bizim buralara cok benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Ahh orman gülleri ahhh ! Çoocukluğumun güzellik kraliçeleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın nurcanaybay Çok teşekkürler Sağlıklı ve Huzur dolu günler dilerim Selamlar sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız yaşadığımız yerler birbirine çok benziyor.Ben de sizin her anınızı takip ediyorum Herşey gönlünüzce olsun |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Hemşehrim Bunlardan sizin köye çıkarken yol boyunca çok daha fazlası vardır bence Selamlar sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Dün bir bölüm yeri kazdırıp mısır ektim Ama en hoşuma giden şey kanaryaya benzeyen göğsü sapsarı kuşların bize eşlik etmesi oldu . Hiç çekinmeden doğal temizlik yaptılar.Hem doydular, hem temizlediler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Şu bizim karalahananın çiçekleride fena değil.Kelebeğin bile çok hoşuna gitmiş[ATTACH][ATTACH]210892 [/ATTACH][/ATTACH] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Elma ağacı Çiçekleri çok güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Benim de artık 2 tane goji berry fidanım var Haydı hayırlısı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Bizim buralarda birçok Atmaca meraklısı var.Atmacayı yakalayıp birkaç ay eğitildikten sonra onunla bıldırcın avına çıkarlar.İşte atmacaya kurulan tuzak yerlerinden biri. Arhavide her yıl Atmaca festivali bile düzenlenir. Neyseki ailemizde böyle bir hevesli yok.Ama bu tuzak evimizin önünde.Komşu mahalledekilerin marifeti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Çay bahçeleride bayaği yeşerdi ama mayısı ortaladık hala toplanacak duruma gelmedi.Soğuk havadan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
[attach] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel görüntüler... Bitki cesidinden iklimimizin cok benzer oldugunu tahmin ediyorum. Ayni avci tuzaklarindan bizde de var ormanlarda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili cetasule Gece gece leylakların kokusu beni bayılttı,resimlerin daha da fazla.Ah siz rizeliler yokmusunuz,çok zevklisinizdir,zaten.Fotoğraflarına hayranım.Sağol,yoruluyorsun ama benim duam sana yeter ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|