![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
[QUOTE=Bahar;657165]Gül sevmek onlara bakmak başka duygu. Eklenti 152177 (Bu gülü kendime yakın buldum. ![]() ![]() Sn. Bahar bahçeniz güzelmiş. Gülleriniz ve ağaçlarınız da... Elma ve armut mu? aşılamıştınız...Resimlerde yok. Düzenleyen Halil Önen : 13-06-2010 saat 23:24 Neden: yağmur damlası bir güle bu kadar yakışır mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Alıntı:
![]() Bahçeme bir eleştiri yaparmısınız sizdende beklerim doğrusu. Önerileriniz olabilir ![]() saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Amacım asla sizi kırmak değil. ''Üyelerin Bahçeleri'' konusunda iki başlığınız var! Ya da iki ayrı bahçe. ![]() Bu sizin ilk açtığınız ve hala silinmemiş olan başlığınız! ![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21231 Bu da benim, o bahçenize! yazdığım mesajım. ![]() 2010, 20:31 #13 Orhan Özbilgiç Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 12-04-2008 Şehir: İstanbul Mesajlar: 1,004 Galeri: 65 Bahar Hanım; Müthiş güzel güller yetiştirmişsiniz. Hoş sadece güzel olan güller değil, bahçeniz de, son derece güzel. Belliki, gerçektende güllerle dost olmuşsunuz. Tabii ki, kokularınada aşina olmuşsunuzdur. Elinize ve dilinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Böyle daha düzenli. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Halil Önen;657381] Alıntı:
Sizin kadar olmasada birşeyler yapmaya çalışıyorum. ![]() Bu arada yapmış olduğum aşılarımı resimledim yorumlarınızı bekliyorum. ![]() Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Sn. Bahar, Güzel ve başarılı bir çalışma, siz aslında aşı ustasısınız. Aynı dala iki çelik aşıladığında ikiside tuttuğu halde bir hızla gelişiyor. Diğeri bir sebebten az gelişiyor. Biri diğerini baskılıyor. Bu durumda hızlı gelişenin ucunu kesiyorum, dengeyi sağlıyorum. Yani iki çeşit armut aşıladın ikisi bir gelişmeli. Birde rüzgar kırmasın diye uzun ve ince değnek ile alt daldan bağlıyorum. .......... Köyde halam _uzaktan akrabamızdı, hala derdik_ aşı yapan tek kadındı. Sadece göz aşısı yapardı. Aşı işi aslında o zamanlar daha çok erkeklere özgüydü. Halamın erkeklerin bu alanında gezinmesi gizliden gizliye yadırganırdı. Onun başarılı aşılar yapmasını sanki başkaldırı gibi görürdüm. 'O'nu ağacın dibinde aşı yaparken gördüğümde yanına gider, seyrederdim. Ondan gurur duyardım. Lise yıllarımda _yaptığı aşıları_ arkadaşlarıma övgü ile anlatırdım. Ona hayrandım. Hala çok severim... Eğer bir aşı yaptımda, tutturamadımsa '' sana el vermiştim, elim nerede, geri ver '' ![]() Saygılar Düzenleyen Halil Önen : 16-06-2010 saat 01:29 Neden: son pragraf silindi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|