![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
mandalinleerik / Bahçe
Herkese merhaba. Bugün bahçemizde bir kaç fotoğraf çektim. Fotoğrafları cep telefonuyla çektiğim için çok kaliteli kareler olmadı. Umarım beğenirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
![]() Merhaba sayın mandalinleerik Öncelikle kullanıcı adınız için çok hoş bulduğumu ardından bahçenize ve içindeki eve hasta olduğumu belirtmek isterim.uzun bir süre burası nerde diye düşündüm durdum ama çıkaramadım. ![]() Gürül gürül su akarken, o tahta sandalyede oturup, evin önünde ocakta pişmiş ekmek yiyip, çay yudumlamak var şimdi orada... nerdeee ben işe gidiyorum şimdi makina gürültüleri arasında... ![]() Mehmet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın Mandalinleerik; Bahçeniz hayırlı olsun. Genelde mandalin bahçeniz.Taşev kaç yıllık efendim. Sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Eviniz çok güzel.Ne çok ağaçlarınız var, Resimlerin birinde apartmanlar görünüyor.Onların arasında kalmış güzel bir bahçe.Şu sıcak günlerde akan şırıl,şırıl suyunuz..Ne güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
sayın mandalinleerik, aramıza hoşgeldiniz ve sayfanız hayırlı olsun. şayet bana yakınsanız, size bir hortum uzatayım. bu arada, yeni bahçe sahiplerinin aşağıdaki bilgileri doldurması ve bahçe sayfasına iliştirmesi sitenin bir kuralıdır. saygılar http://agaclar.net/forum/showthread.php?t=24609 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Mandalinleerik,bu sıcak günlerde o suyun akışı içimizi ferahlattı ...Çok güzel bir açılış resmi idi.. Bu eklentilere ve bahçenize evinize , kuyuya bayıldığımı söyleyebilirim..Harika bir yerde yaşıyorsunuz. Ne mutlu size .. Sebze ve meyva ağaçlarından başka o dahliaları ve çiçekleri çok güzel ve sıhhatli bir şekilde yetiştirmişsiniz...O kısım dahlia korusu olmuş...3, 4, 6 mesajlardaki ev görünümünü ben tablolarımda yapıp da bıkmadığım bir takıntım olduğu için ben bu bahçenin müdavimlerinde olacağımı size bidireyim ...Lütfen bol bol resim ekleyin.. Çok güzeldi ...ellerinize sağlık.Selamlar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Mehaba sayın mandalinleerik,hoş geldin sayfan hayırlı olsun. Bahçeniz maşallah gelişmiş içindeki ev harika beni çocukluğuma götürdü. Akan suya bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun Paylaştığınız görüntüler çok çok güzel. Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Bahçenize hayran oldum, bizimle paylaştığınız için teşekkürler. A.E.O |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel yorumlar için her birinize tek tek çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadarıyla yeni fotoğrafları paylaşırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sn. mandalinleerik, hoşgeldiniz. Bahçeniz tipik bir Ege bahçesi. Hele hele, 6. mesajın 3. fotoğrafı adeta ben Egeliyim diyor. İncir ağaçlarına sırtını vermiş, ağaçların arasında kaybolmuş evin görüntüsü müthiş. Bir'de, 5. mesajın 5. fotoğrafta'ki ağacın dalları bir harika. Severim böyle bahçelerini. Biraz bahçenizi tanımak isteriz. Nerede, büyüklüğü ne kadar, içinde neler var gibi... Bahçeyi tanıtmanızın çok kolay bir yolu var. Aşağıda'ki linkte göreceğiniz sayfanın, 1. mesajında'ki maddeleri kopyalayın. Sonra, bahçe sayfanızda'ki 1. mesajın altında'ki -DÜZELT- sekmesini tıklayıp, mesajın başlangıç noktasına yapıştırın ve -KAYDET- sekmesini tıklayarak, kaydedin. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=24609 Bilgisayar başına geçtiğiniz zamanlar, yine düzelt sekmesini kullanarak, o soruların altına cevapları yazıp, kaydersiniz. Bunu zaten her üye yapmak zorunda. Bir çok üyenin, bahçelerin 1. sayfasının 1. mesajına bakarsanız, nasıl yapılmış olduğunu göreceksiniz. Böylece bahçenizi daha iyi tanımış olacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
sayın mandalinleerik, bu akşam sizin bahçeye geldim. oh, elimde ekmeğim de vardı. domates, biber, ayva ve nar, limon, darı, patlıcan, incir, domatesler, daha neler neler... karnımı bir güzel doyurdum. teşekkür ederim bahçeniz yiyeceklerle dolu saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın mandalinleerik; Bahçe sayfanız hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim. Bahçenin yeri ve yapmak istedikleriniz hakkında biraz daha detay verebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Bilgilendirmeleri ciddiye alıp uygulamıyorsunuz Birbirine çok benzer fotoğraflar yüklüyorsunuz... Böyle devam ederse sayfanızı kapatacağım... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
sayfayı kapatabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | ||
agaclar.net
|
Alıntı:
Benzer fotoğraflar dediğim bunlar mesela... Bahçenin babanıza ait olması, bazı sorulara cevap vermenize engel değildi bence... Üstelik esas sorun, arkadaşların size hatırlattığı şeye cevap verme gereği bile duymamanız... Yazdıklarınızın bir bölümüne cevap vermiyorum, öfke ile yazıldığı belli oluyor. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|