![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Kasım ayın da kızımla birlikte evlerinin bahçesine ektiğimiz çiğdem, lale ve sümbül soğanları çiçeklenmeye başladılar. ![]() ![]() [ATTACH]194601[/ATTACH Bu 3. resimde ki hangi soğanlıydı bir türlü hatırlayamıyorum, çocuklar bana bunun için çok gülüyorlar, lütfen yardım edin bana ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() Bu çocuk evi yan komşularının küçük kızının havalar güzel olduğunda arkadaşlarıyla oynadıkları oyun eviydi , onlarda işleri sebebiyle evlerini alman bir yaşlı çifte sattılar bu çocuklara nazar değdi, bu yaz bahçeye ortak yüzme havuzu gibi birçok hayalleri vardı, ne olduğunu anlayamadım? ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Bilin bakalım benim çan sarmaşığım kimin gazabına uğramış? Bu hale gelmeden önce en az sekiz tane çiçeği vardı mart ayı ne kadar kaldı dedim yani yarın resmini çekecektim. ''Artık duvara tımanmıyacaksın, biz yokken düşersen sonra ne olacak diye yaptım'' dedi sevgili eşim.![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Bahçede bıraktığım küpeler oldukça sağlıklı, minik yapraklı ceylanların üstü çiçek tomurcukları ile dolu,gecen yaz Günebakanla bahçede çalıların arkasında kendiliğinden çıkmış şeboy fidesi bulmuştuk galiba çiçekleri beyaz olacak, inşallah kokuludur. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-02-2011
|
Hepsi birbirinden güzel. hayran oldum... |
|