![]() |
|
|
|
#812 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sağol ablacığım çok teşekkürler Resmi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#814 |
|
Ağaç Dostu
|
Yarın çekerim, saksına kendiliğinden benim kızın kaktüsünden bir lop düşmüş, birde aşkın gözyaşlarından, kimseye elletmiyorum, senin kısmetin diye ![]() |
|
|
|
|
|
#816 |
|
Ağaç Dostu
|
Ohh kısmetlerim çoğalıyor desene ![]() |
|
|
|
|
|
#817 |
|
Ağaç Dostu
|
Füsun hanımcığım, çingene etekleri ikinci nesil, saksına dökülen tohumları çimlendi. Bu kışı geçirmezler sanıyordum ama çiçeklendiler, ama o sardunyalar hep çiçekli bodur cins hep aynı boydalar senelerce,üç yaşındalar üstelik denize en yakın da onlar diğerleri uzakta olmasına rağmen soğuklardan etkilendiler. |
|
|
|
|
|
#818 |
|
Ağaç Dostu
|
Hem de kendi kendine bende şaşırdım kaldım yarın bakarsın, bu Nasretin hoca fıkrası gibi oldu, birken küçücük saksıda birkaç kaktüs oluverdi. |
|
|
|
|
|
#819 |
|
Ağaç Dostu
|
Süpersin Ablacığım kazan yerine kaktüsler doğurdu yani ![]() |
|
|
|
|
|
#820 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bize bahar ancak Nisan`da geliyor inanin zor bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#822 |
|
Ağaç Dostu
|
Cumhur bey hoş geldiniz, beni çok sevindirdiniz. |
|
|
|
|
|
#824 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ciceksever İzmir'de olmama rağmen baharı çok özlüyorum, karasal iklimde yaşasam acaba ne yapardım diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#825 |
|
Ağaç Dostu
|
Hiç öyle şey olur mu, çok memnun olurum. |
|
|
|
|
|
#826 |
|
Ağaç Dostu
|
Sadece sizin bahçelere kış gelmedi,benimde bahçem bu durumda, meşe palamutu yapraklarını döküyor hergün eşim toplamaktan başı dönüyor ![]() ![]() ![]() Kısırlaştırdığımız mırnav iyleşti,yaramazlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#828 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Fatoş Abla'nın bahçesine bahar gelmiş,bizim bahçeye kar geliyor ![]() |
|
|
|
|
|
#829 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() [attach]187444[/atta Hatice arkadaşıma çeliklediğim kırmızı sandavilla tuttu ve annesinden daha güzel yapraklandı. ![]() Günebakancığım bana verdiğin yumruları ekmiştim ama ne olduğunu hala hatırlayamıyorum,tatlım. ![]() |
|
|
|
|
|
#830 |
|
Ağaç Dostu
|
Hatırlatma:dökülen yaprakları küçük boy bir çim biçme makinası ile rahatlıkla toplayabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#832 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Yaşasın güller Ocak ayında yine bizi kıskandırmaya devam ediyor Sevgili Fatoş. Nasıl da güzel bakıp kulağıma fısıldıyorlar ''Bizi çal, bizi çaaaaal'' diye Yücel abicim sizin bahçeye kar gelmesini ayrı bir heyecanla bekliyoruz biliyorsun |
|
|
|
|
|
#833 |
|
Ağaç Dostu
|
Günebakancığım, senin kaktüs saksın epeyce komşu saksılardan rüzgarın yardımıyla başka kaktüsleri çalmış, hele birtanesini arkadaşım Renata Meksikadan getirmişti onunda bir lopbunu saksısında buldum, ne saksıymış bu anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#834 |
|
Ağaç Dostu
|
Furkan kardeş ben de kar bekliyorum günlerdir,zaman zaman sinek gibi uçuşuyor ama şu an niyeti yok gibi Fatoş Ablamız da bizi orta yerimizden çatlatmak için mi renkler armonisinden demetler sunuyo ne?![]() |
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çim makinası işini eşime ileteyim hemen. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#837 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Çatlatmayı başarıyor Yücel abi. Bu sene kar bir yağarsa tam yağacak bence ama ne zaman. Fatoş abla ben mızıkçıyım ilk sırada ben vardım bakkala gitmiştim derim kandırırım ![]() |
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#839 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#840 |
|
Ağaç Dostu
|
Daha ellerine ulaştıramadığım arkadaşlarımın beyaz mavişleri var,ilki Gül hanımın diğer çeliklediklerim de diğer arkadaşların , söz verdim, arkadaşların hiç birini unutmadım hepsine çelik yaptım zaman içinde ellerine mutlaka ulaştıracağım. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|