agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2067Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-04-2010, 13:49   #1
Ağaç Dostu

sevim4's Avatar

Giriş Tarihi: 17-04-2009
Manzaran çok güzelmiş sevgili fatoş.

sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2010, 14:06   #2
Ağaç Dostu

Didem's Avatar

Giriş Tarihi: 03-12-2009
Fatoş hanım merhabalar,

İzmir toplantısından sonra bir daha görüşemedik. Bahçenizi de yeni farkettim, hatta şaşırdım denizden etkileniyor filan deyince. Meğersem atölyeymiş. Her geçişte bakıyorum atölyenize ama bir türlü uğramak kısmet olmadı. Ama bu beyaz güzelliği gördükten sonra artık uğramam şart oldu. Umarım sevdiriyordur kendisini.

Bahçeniz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Çan sarmaşıklarını ve sellukaları da ektiniz mi, yoksa ben mi göremedim.

Görüşmek dileğiyle, sevgiler..

Didem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2010, 15:57   #3
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Galeri: 120
Smile

Merhaba,Didem hanımcım, birbirimize çok yakın olmamıza rağmen görüşemiyoruz,mutlaka bekliyorum. Çan sarmaşığı fidelerinin saksısı fırtınada devrildi ,ama yeni ektiğim tohumlar çimlenmeğe başladı, toplantı da sellukanın ne tohumunu ne de fidesini alamadım, bir karışıklık oldu,kızım kemeraltından iki yaşların da gelişmiş selluka satın alıp hediye etti,onu da evin bahçesine düzenleme bitince ekeceğim

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2010, 16:12   #4
Ağaç Dostu

Didem's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş Mesajı Göster
Merhaba,Didem hanımcım, birbirimize çok yakın olmamıza rağmen görüşemiyoruz,mutlaka bekliyorum. Çan sarmaşığı fidelerinin saksısı fırtınada devrildi ,ama yeni ektiğim tohumlar çimlenmeğe başladı, toplantı da sellukanın ne tohumunu ne de fidesini alamadım, bir karışıklık oldu,kızım kemeraltından iki yaşların da gelişmiş selluka satın alıp hediye etti,onu da evin bahçesine düzenleme bitince ekeceğim
Hay Allah, buranın fırtınası da bir fena oluyormuş gerçekten, ben bile uçabilirdim yani. Üzüldüm çanlara ama yeniden çimlenmişler neyseki. Belki birini sizden çalabilirim

Bende de o kadar çok selluka oldu ki, çan sarmaşığı tohumlarını öldürünce hırsımdan tekrar dikmiştim şimdi 18 tane selluka fidem var. Keşke daha önce haberim olsaydı 3-5'ini size verirdim, ne yapacağım ben onca fideyi. Ama 2 yıllık sellukanın da tadına doyum olmayacaktır o da ayrı tabii. Hem kızınız getirdiği için de tadı başka olur şimdi.

Bahçenizdeki tüm çiçekler beni çıldırttı. Bakmaya doyamadım. Muhteşem olmuşlar, yeni gelenleri de dört gözle bekliyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

Eski 06-04-2010, 17:58   #5
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Smile

[QUOTE=Didem;611554]Hay Allah, buranın fırtınası da bir fena oluyormuş gerçekten, ben bile uçabilirdim yani. Üzüldüm çanlara ama yeniden çimlenmişler neyseki. Belki birini sizden çalabilirim :

Sevgili Didem'ciğim bu fotoğrafların çoğunu sabah çektim ,hiç rüzgar yoktu, şimdi öyle rüzgar varki camlar deniz suyu serpintisi oldu,astığım petunya nerdeyse uçuyordu, aşağı indirdim, evin oraları bu kadar esmiyor, çanların biri senin onun da saksısı aşağıda, akıllandım artık. Sellukaların ikisine talip olabirim.Sevgili Mehmet bey atölyeye geldiğinde sellukanın olabilceği bir iki yer göstermişti oraya ekebilirim sevgiler...

Eski 07-04-2010, 11:35   #6
Ağaç Dostu

Didem's Avatar

Sellukaların ikisine talip olabirim.Sevgili Mehmet bey atölyeye geldiğinde sellukanın olabilceği bir iki yer göstermişti oraya ekebilirim sevgiler...[/QUOTE]

İki selluka size gelmeyi bekliyor o zaman..

Eski 07-04-2010, 13:26   #7
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Didem Mesajı Göster
Sellukaların ikisine talip olabirim.Sevgili Mehmet bey atölyeye geldiğinde sellukanın olabilceği bir iki yer göstermişti oraya ekebilirim sevgiler...
İki selluka size gelmeyi bekliyor o zaman.. [/QUOTE]

Sevindim, Didem'ciğim, bekliyorum ,sevgiler...

Eski 06-04-2010, 15:15   #8
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Smile

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 Mesajı Göster
Manzaran çok güzelmiş sevgili fatoş.
Teşekkür ederim, Sevim hanım. Yağmurlu,sıkıntılı bir gün de şehrin göbeğin deki atölyemden çıkıp ev halkının haberi olmadan atölye için tutuğum ev, kendi mülkünden çıkıp nasıl kiraya gidersin diye çıkışmışlardı,şimdi herkes memnun,

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025