![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun süre bahçemle ilgilenemiştim,dün biraz fotoğraf çektim, sellukamın son çiçekleri olgunlaşmaya başlamış,arka planda firar eden çan çiçeği sarmaşığım, kızımın hediye ettiği sellukam,ne hikmetse ikisi de komşumun bahçesine aşık ama onlara da çiçeklerini vermiyor, dün topraklarına komşumla gübre verdik, çiçeklerini bekliyoruz artık. ![]() Clematislerin etrafına ektiğim dalihialar çiçeklerini çoğaltmaya başlamış ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzerlerinden çiçeklerini eksik etmeyen lisiler, ![]() ![]() . [ATTACH]173700[/ATTACH bu çiçeğimin adını bilmiyorum ,sıcaklarda nerdeyse kaybediyordum ,şimdi neşesi yerinde. ![]() ![]() Son açan clematisim nelly moser ,çiçek çapı 12cm Düzenleyen Fatoş : 04-10-2010 saat 17:50 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ne güzel, renkli bir sonbahar yasiyorsunuz. Bizde renkler kizila, sariya dönmeye basladi. Lisiler cok güzel önümüzdeki yil mutlaka edinmem lazim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım ismini bilmediğin çiçeğini görmüştüm galiba o zaman ki haliyle şimdi ki hali arasında çok fark var harika görünüyor şimdi. Tabii diğerleri de çok güzel. Özledik seni bu kadar sahibsiz bırakma bahçeni ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım, çiçekler seni çok seviyor sana kucak açmışlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever, teşekkür ederim. İzmir de sonbaharda havalar güzel giderse çiçekler bir o kadar keyifleniyor, lisileri ben de çok seviyorum. Üzerindeki geçmiş çiçek bırakmayınca devamlı çiçek veriyor. Kısmetse seneye bende daha çok ekeceğim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Günebakan'cığım sen geldiğinde kurumak üzereydi, tek tük ucunda çiçek vardı,dalları kurumuş gibiydi,biraz temizledim,akşam serinliği başlayınca kendine geldi,bu kadar olacağını tahmin edememiştim. Yayla daki işlermlerim beni bu aralar baya zamanımı alıyor, her yıl bu zamanda koşuşturuyorum, orada bazen aklıma şu soru geliyor '' neden buraya yerleşmiyorum?'' Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
:minik petunyam iyice çiçeklendi ![]() ![]() ![]() Sevgili eşim, dalihialarımın çok yayıldığını görmüş onları bir hizaya getirmek için bağlamış, idam etmiş gibi sanki ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 12-10-2010 saat 22:19 Neden: eksik harf |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoş ablacığım çan sarmaşığı çok güzel gerçekten ağaçtaki sincapta çok sevimli görünüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepsi de harika görünüyorlar hele de sardunyalar ve begonyalar. Beyaz çiçekli olanda atölyenin bahçesindeki yasemin herhalde ablacığım ne güzel çiçeklenmiş ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım, muhteşem bir renk cümmüşü. Senin bahçe baharı yaşıyor. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Enişteyi bekle birgün bakmışsın hop yasemin evin bahçesinde ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım; Fotoğrafladığınız tüm çiçekli bitkilerin renkleri harika! Ama bende o sarı gülün rengini çok beğendim. O beyaz zambak gibi olan bitkide çok hoş. Birde şu sarı açan ve iri bir çiğdemi andıran çiçeklere bayıldım. Onlar buradada bugünlerde bahçeleri süslüyorlar. Zıpçıktı gibiler. Ne güzel! Bahçenizde bu mevsimide renklendiren bir çok bitkiniz var. Polygala' nız gerçekten çok tatlı olmuş. Bana gönderdiğiniz çeliklerden en azından birinin tutacağını ümidediyorum. gelecek yaza annesiyle aynı günlerde açar inşaallah. ![]() Sağlık içinde, mutlluk dolu bir sonbahar geçirmenizi diliyorum. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok almaz onu Günebakancığım, ondan iki kök var,biri deniz kenarına yakın tuzlu su serpintisinden pek gelişemedi, onu çıkarıp eve dikmesini istedim, ne renk açıyor diye sordu beyaz dedim,çok güzel kokuyor dedim ama hiç ilgilenmedi onun dikkatini renkleri canlı çiçekler çekiyor. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Orhan bey, sardunyalar bu aralar renkleri daha canlı , sarı gülün çok hafif bir kokusu var, beyaz zambak gibi dediğiniz herhalde o şekilde poz vermiş yasemin olmalı, sarı çiğdemin çiçekleri biraz irice ama doğal yetiştiği ortamda topluca görmek bambaşka güzel. Polygalanızın çeliklerinin tutacağını tahmin ediyorum daha önce ondan alan komşularımın çelikleri tutmuştu ve çabuk gelişmişlerdi İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2010
|
yeni üyeyim. son mesajlara bakmak istedim ve fatoş hanımın çiçekleri ile karşılaştım. gerçekten hepsi harika. tebrikler |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Fatoş hanım resmen büyülendim çiçeklerde manzarada harika. İşte ben bu yüzden ağaçlar nete fazla sık girmiyorum çünkü, bir daha çıkamıyorum. Burası ağaçlar net burdan çıkış yok. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ezgili dünyam teşekkür ederim. Bende girdim mi çıkamıyorum. Eskiden bilgisayarla aram hiç iyi değildi. İşim gereği kullanmam gerekirdi, bunu hep başkalarına yaptırıyordum. Ta ki Ağaçlar net'le tanışıncaya kadar. Sitemiz bana bilgisayarı ustaca ve sıkılmadan başkalarına muhtaç olmadan kullanılmasını öğretti, sadece bu değil birçok bilgilere ve arkadaşlara kavuşturdu. İyi ki varsın Ağaçlar net. |
|
|
|
![]() |
|
|