![]() |
|
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
böyle bir kaya bahçemin olmasını çok isterdim gelişmeleri takip ediyorum.kardeş bahçe ağabeyini geçecek bu gidişle kutluyorum sizi Satı Uğurtan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili habibe,en kısa zamanda gündüzde beklerim canım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Daha doğru dürüst bahçemi düzenleyememişken, ''kaya bahçesi'' benim için kel başa şimşir tarak! diye düşünürdüm. Ama Satı hanım, sizinkini görünce inanın bende heveslendim. Tek sıkıntı, bizim oralarda kaya bulmak.. Dur bakalım, bu yaz bir etüt çalışması yapayım. ![]() Çok sevimli bir bahçe olmuş. Hepinizin eline sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2009
|
Yabancı bir forumda bildiğimiz ambalaj köpüğünden boyayarak yapay kaya yapıyorlardı... Resim bulursam eklerim... Düşünsenize rüzgarda uçuşan kayalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Umarım daha da güzelleşecek, yukarılar için sarkan birşeyler düşünebilirsiniz... Baştan beri ordaki çam pek hoşuma gitmedi desem yeridir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Merhaba sevgili, satı hanım bugün bende kendime bir kaya bahçesi yapmaya karar verdim. Aklıma sizin kaya bahçesi geldi bahçede saksıları yerleştirirken gözüm takıldı ben baçeden topladığım taş yığıntısını toparladım hem kaktüsleri toparlamış oldum olan yer örtücüleri diktim . Benim gaya taşlarım yoktu bahçedeki taşlarla yapmaya çalıştım ama bir tarafı boş kaltı resimlerini eklerim biraz kendine gelsinler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çama gelince,bende orda olmasından hoşnut değilim, ama kurur diye yerini değişemiyorum sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öyle değilse bile yerini değiştirmek bence en mantıklısı olacak... İlerde düşünsenize çam gölgesinde kaya bahçesi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Ağaç yeri değiştirmek için uygun zaman olduğunu düşünmüyorum. Bence yazı orada geçirsin, önümüzdeki sonbahar sonu gibi veya en geç Şubat ayında yer değişimi için daha uygun olur. Ya da bahçe Bonsaisi olarak bırakabilirsiniz belki. Bahçemizde akvaryumun köşesine, elimdeki bir Abanoz ağacı kütüğüyle, seçeceğimiz bir ağacı kaynaştırarak Bonsai yapmayı Tekin Bey'le planlamıştık, henüz gerçekleştirmedik ama güzel olacağını düşünüyorum. Belki siz de hazır ağaç oradayken böyle bir şey düşünebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili limon,zaten benim kaya bahçesini Tekin bey yapmıştı. O zaman bana bu ağacı sökelim demişti, keşke sökseydik kıyamadım şimdi pişmanım.Sevgili limon aslında çamım daha büyüktü belki dikkat ettiyseniz, Tekin bey dalları epey bir budadı ve dalları aşağıya doğru bağladı ve yaza kadar açmamamızı söyledi. Çok anlamıyorum ama belki biraz büyükçe bonsai yapmış oldu.Tekin beyle bir konuşayım bonsai yapma fikrini olabilir, önerileriniz için teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Başkası olsa " ağacı kesin olsun bitsin" derdi, kesmek kelimesine bence sitede sansür konmalı ![]() En iyisi bonsai olur gibi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili oppss,evet aldığımızda kırıkmış tepesi,yer değiştirme bu yıl olmayacağı kesin, Sevgili limonun dediği gibi çok geç kaldık,ayrıca bonsai olarakta düşüne bilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili oppss,galiba en sonunda bonsai olacak,kesmeye gelince asla, ben bahçemdeki yabani otları bile yolarken üzülüyorum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Zafer bey, bahçeme hoş geldiniz,sizinle toplantıda bahçenizin güzelliği,bahçeyle, çiçeklerle ve saksı yapımıyla ilgili, uzun uzun sohpet etmek isterdim, ama hiç ortam olmadı, umarım başka bir toplantıda,veya İzmit çok yakın benim bahçemde sevgili eşinizle çaya ve sohpete beklerim. Kaya bahçesi yapabilirsiniz, sizin bahçenize herşey yakışır sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Emeğinizin karşılığını almaya başlamışsınız ,bir kaç ay sonra seyrine doyum olmayacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|