![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba ![]() passiflorayı bence toprağa geçirebilirsin. Ama geçirirken düşünülmesi gereken konu istilacı olduğu. 1-2 sene sonra metrelerce uzaktan yeni sürgünler verecek. Yani çok fazla miktarda kök yapıyor ve o köklerin her noktasından yeni sürgünler çıkıyor. İlk başta keyifli olsada sonra sıkıntı yaratabiliyor. Gece mumu sana ayırdım, her bahçede olmalı. Çok yıllık, arsız ve kış hariç sürekli çiçekte ve yaprakları sürekli yeşil. Çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Gece mumlarına sevindim, çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Çok yıllık ve nazsız oluşu, tam aradığım özellikler. Sana yakın olsaydım, bilemiyorum yani. ![]() Geçenlerde bir yere giderken eski komşumuzun bahçesinde beyaz süs yoncası gördüm. Dönüşte yolumu uzatarak yine oradan geçtim. -Bir kök verir misiniz? Tamam, bir koca kök söküldü. Bu arada gözüm diğer bitkilerde. -Bundan da, bundan da... Derken koca bir poşet bitkilerle doldu. Ama bahçeye dikince, sanki kayboluyor hepsi. Gelişsinler güzel olacak. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|