agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32724Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-07-2011, 11:02   #1
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Merhaba
passiflorayı bence toprağa geçirebilirsin. Ama geçirirken düşünülmesi gereken konu istilacı olduğu. 1-2 sene sonra metrelerce uzaktan yeni sürgünler verecek. Yani çok fazla miktarda kök yapıyor ve o köklerin her noktasından yeni sürgünler çıkıyor. İlk başta keyifli olsada sonra sıkıntı yaratabiliyor. Gece mumu sana ayırdım, her bahçede olmalı. Çok yıllık, arsız ve kış hariç sürekli çiçekte ve yaprakları sürekli yeşil. Çok öptüm.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-07-2011, 12:10   #2
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lir Mesajı Göster
Merhaba
passiflorayı bence toprağa geçirebilirsin. Ama geçirirken düşünülmesi gereken konu istilacı olduğu. 1-2 sene sonra metrelerce uzaktan yeni sürgünler verecek. Yani çok fazla miktarda kök yapıyor ve o köklerin her noktasından yeni sürgünler çıkıyor. İlk başta keyifli olsada sonra sıkıntı yaratabiliyor. Gece mumu sana ayırdım, her bahçede olmalı. Çok yıllık, arsız ve kış hariç sürekli çiçekte ve yaprakları sürekli yeşil. Çok öptüm.
Merhaba sevgili lir. O zaman hemen bahçeye geçireyim. İstilacı olması benim için sorun değil. Toprakta iğne atsan düşmeyecek kadar yoğunluk olsun istiyorum zaten. Fazla sürgünleri de isteyenlere veririm hem.

Gece mumlarına sevindim, çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Çok yıllık ve nazsız oluşu, tam aradığım özellikler. Sana yakın olsaydım, bilemiyorum yani.
Geçenlerde bir yere giderken eski komşumuzun bahçesinde beyaz süs yoncası gördüm. Dönüşte yolumu uzatarak yine oradan geçtim.

-Bir kök verir misiniz?
Tamam, bir koca kök söküldü. Bu arada gözüm diğer bitkilerde.

-Bundan da, bundan da...
Derken koca bir poşet bitkilerle doldu. Ama bahçeye dikince, sanki kayboluyor hepsi. Gelişsinler güzel olacak. Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025