![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, Dudi kızım. Sevgiler... Alıntı:
Ceviz ve dutlar için biz de üzüldük, fakat elimizden bir şey gelmez. Saygılar... Fotoğrafların devamı. Armut ta açmış. ![]() Geçen senenin aşılarından, şeftali. ![]() Sarı yaseminler tomurcuklanmış. ![]() Jeozuu kızım, nerelerdesiniz? Kanarya gül, iki karış boyuyla çiçek açtı. Tekrar teşekkürler... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
UOTE=SDurul;1267614]Teşekkür ederim, Dudi kızım. Sevgiler... Fotoğraflarımı beğenmiş olmanıza sevindim, teşekkür ederim. Ceviz ve dutlar için biz de üzüldük, fakat elimizden bir şey gelmez. Saygılar... Fotoğrafların devamı. Armut ta açmış. Eklenti 481315 Geçen senenin aşılarından, şeftali. Eklenti 481316 Sarı yaseminler tomurcuklanmış. Eklenti 481317 Jeozuu kızım, nerelerdesiniz? Kanarya gül, iki karış boyuyla çiçek açtı. Tekrar teşekkürler... Eklenti 481318 Eklenti 481319[/QUOTE] Sdurul teyzecigim kanarya sizin sevginiz karsisinda ne yapsin, dayanamamis hemencecik acivermis. Cok sevindim gercekten. Ben su aralar cok yogun bir sekilde calisiyorum ama aklim buralarda. Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|