agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni22148Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-02-2011, 10:17   #11
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Galeri: 112
Annemi 5 Şubat günü kaybettim. Acımız büyük ama hayatta devam ediyor. Sorumlulukarımız var ve hayata sarılmalıyız. Annemin yaşına göre ufak tefek rahatsızlıkları vardı ama kalp krizinden ani bir şekilde kaybetmek bizleri çok ama çok üzdü. Mekanı cennet, toprağı bol olsun anneciğimin.

Annem Sapancayı ve evimizi çok seviyordu orada bulunduğu zamanlardan büyük keyif alıyordu.

İnsan en yakınındaki kaybedince halen sağlıklıyken ve hayattayken yapmak isteyipte çeşitli nedenlerle ertelediği bazı şeyleri ertelememek gerektiğini daha iyi anlıyor.

Ben hibiscusları ve sabah safalarını çok seviyorum, Sapancada sezonda sadece bu çiçekler olsa yeterli gelir bana. Eşimde hibiscusları çok seviyor. Hibiscus çeşidimizi artırmak onların güzelliklerini yaşamak en büyük arzularımızdan biri, bir çok çeşide ülkemizde ulaşmak mümkün değil, yurtdışından canlı çiçek getirmenin zorlukları yanında bir çok firmada ülkemize gönderimde bulunmuyor. Bu zorlukların üstesinden gelerek Sapancada hibiscus güzelliklerini yaşamak istiyoruz.

Hayallerimizi süsleyen bazı hibiscusların fotoğraflarını sizlerle buradan paylaşacağım, bakalım sizlerinde hoşuna gidecek mi.

tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025