![]() |
|
![]() |
#1448 |
Ağaç Dostu
|
Sayfamızı takip edenler bilir. Benim hibiscuslara özel bir ilgim var. Şubat sonunda bir çok hibiscus fotoğrafı yayımlamıştım. Sizlerle bir kaç hibiscus fotoğrafı daha paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki dönemlerde farklı hibiscus türlerine nakliye konusunu halledebilirsem ulaşmayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm firmadan aşağıda fotoğrafını eklediğim bir plumeria siparişi verdim eğer o sorunsuz elime ulaşırsa hibiscus siparişleri de vereceğim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Ağaç Dostu
|
Hawaii'den 4 çelik siparişi geçtim umarım sağ salim elime geçer ondan sonra iş köklendirmeye kalıyor umarım köklendirmede de sorun yaşamayız. Siteye konan plumeria çeliklerinin fotoğraflarını ekliyorum. Bu renkler gelecek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım, Biz sizleri ağırlamaktan çok büyük keyif aldık. Bizler yorulmadık aksine siz dostlarla olmaktan son derece mutlu olduk evimizi bahçemizi şenlendirdiniz. Önümüzdeki yıl lütfen bu organizasyonu tekrar yapalım hatta uzaktan gelecek bazı dostlarımız evimiz yettiğince bizde kalabilirler, çok memnun oluruz. Sadece önümüzdeki yıl değil istediğiniz her zaman sizleri büyük bir keyifle ağarlıyabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Sizleri seviyoruz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |