![]() |
|
![]() |
#903 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sercan1969, Passiflora'nın çarkıfelek denen çeşidi bildiğim kadarı ile -20 derecelere dayanıyor Sapanca keçtiğimiz yıl -13 gördü bir problem olmadı hala çiçekleniyor ve hala meyve veriyor. Bursa da da bence çok rahat yetişir. Düzenleyen tturt : 15-03-2012 saat 16:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Ağaç Dostu
|
Sabah sefalarım bu sene beni çok mutlu etmedi oysa sezona birbirinden değişik sabah sefası tohumlarına ekerek başlamıştım gerek hava şartları gerek tohumların çimlenme sorunları nedeniyle hevesim yarım kaldı. Sizlere bu olumsuzluklara rağmen genede bol miktarda sabah sefası fotoğrafları ekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Ağaç Dostu
|
tturt, bir fotoğraf çalayım dedim, başım döndü bakmaktan. 2 tane çaldım. Siz ordan bitki çalın, ben de fotoğraf. Eğer müseadeniz olursa 15 Mart bitki delileri (Faceboopk) sayfasına adınızla koyacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık 1,5 aydır. Sayfaya bir şey eklememişim. Yoğun iş yaşamı ve yoğun geçen hafta sonlarından sonra artık siteye daha fazla girebileceğim. Bu 1,5 aylık süre içersinde Sapancaya da her hafta sonu gitme şansımız olmadı. Sizlerle paylaşmadığım bazı fotoğrafları sizlere paylaşmaya başlayayım. Öncelikle sebze ve meyvelerden başlayalım. Bu sene şeftali ağacı klok hastalığına yakalamıştı bu nedenle çok çok az şeftali alabildik. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene ilk defa yetiştirdiğimiz mini karpuz tek bir kökten dallandı budaklandı bir sürü meyve verdi. Bu pazar 3-4 saatliğine Sapancaya gitmiştik, hala üzerinde bir sürü meyvesi vardı, hala çiçekleniyordu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|