![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizde tatile girdiniz artık. Yolunuz düşerse konuğum olmanızdan büyük keyif alacacağımızı belitrmeden geçmiyeyim. Güzel bir yaz diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bitki, bu yıl bana Zeki Yağlı' nın verdiği tohumlardan, beni en çok mutlu edeni. Ben enteresan bitkileri çok seviyorum. Bu da öyle. Çiçeklerine elinizle dokununca, sanki saman veya kuru kağıta dokunmuşçasına bir his ve de en önemlisi ses vermesi. Sağolasın Zeki Bey.Helichrysum bracteatum (Saman-Kağıt çiçeği) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkon duvarım bu yıl daha canlı. ![]() Yalınkat çiçekli Jasminum Sambac (Ful, Arap yasemini) güzel kokulu çiçeklerini açıyor. ![]() ![]() ![]() İspanyol fasulyesi, bu duvarı kapatsın diye diktiklerimden. Bayrak kırmzısı renkli çiçekler açmaya başladı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Geçen yıl niyetlenmiştik gitmek için. O yoğun nemli boğucu havayı kaldıramazsın dediler cesaret edemedim. İnşallah mola vere vere bir karadeniz yolculuğu yaparız. Sizin köyde olduğunuz zamana denk gelir ziyaret ederiz tabi çok mutlu oluruz. Kısmet tabi Eşinize sevgilerimi iletin lütfen, selamlarımı. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |