![]() |
|
![]() |
#1892 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir çok arkadaşıma dediğimi diyeceğim. Üç vakte kadar bahçeni ziyaret edeceğim. Şaka bir yana, artık bilgisayara çok az vakit ayırabilyorum. Ama sen söyle be arkadaş! Bahçeden içeri girilirde bilgisayar başına çökülür mü? ![]() Selam ve sevgiler kardeşim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Ağaç Dostu
|
Mart ayında komşumda gördüğüm, nane kokulu ama çiçek açan bir bitkiden bir dal kökleyip dikmiştim. Şimdi çiçeklenmeye başladı. Kışa kadar çiçekleniyor. Son fotoğraftaki ince uzun yaprak, gerçek nane. Diğeri nane kokulu bitkinin yaprağı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Orhan bey. Yine bahçeniz bir numara ellerinize sağlık. Yine düzenli ve bakımlı bahçenin ortasında açan kırmızı çiçeğin adı nedir. İlgimi çekti. saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Orhan abiciğim ablaya ve size kucak dolusu sevgiler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitkinizin adı Salvia microphylla. Yıllar önce Saray nanesi de dendiğini duydum. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Orhan abiciğim salvianın tohumlarını toplamayı unutmayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Orhan Hocam saray nanesini bende ilk defa gördüm çok güzel bir görüntüsü var Zeki beyin hediyesinede bayıldım ellerinize saglık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş; Ağaçlar.net çok mükemmel bir aile. İlişkiler düzeyli ve karşılıksız. İşte bakın bu da Sevgili Zafer İnandıklı' nın armağanı. Galiba çiçek sürgünü veriyor. Bilbergia Nutans. Onun önerisi ile elma koymuştum. Galiba işe yaradı. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sn Orhan hocam liliyumlar harikalar beyaz turuncu birbirine çok yakışmışlar. güle güle seyredin. saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Ağaç Dostu
|
Geçtiğimiz yıl, sevgili eşimin en sevdiği gül olan sarı gül, bir tek yan sürgünü hariç tüm sürgünleri kara lekeye yenik düştü. O sürgünü ayırıp yeni bir yere dikip itina ile bakıp yaşatmaya çalıştım. Vee başardım. ![]() Şimdilerde İstanbul' da olan eşime güzel bir sürpriz oldu. Bugün siteye girip gördüğünde çok mutlu olacağından eminim. ![]() ![]() ![]() Morumsu pembe gül, bahçemin en güzel kokan gülüdür, diyebilirim. ![]() ![]() ![]() Buda yavru ağzı.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Ağaç Dostu
|
Evvelki kıştan kurtulabilen birde minik Calistemon' um vardı. O da iki küçük fırça yapmış. ![]() ![]() İkinci grup hazeranlar çok renkli açıyor. Henüz yeni başladılar. ![]() ![]() Bahçe girişindeki ponpon güllerde kendini göstermeye başladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl ürettiğim süs kabaklarını çeşitli yerlere astım. Hemde öbek öbek. ![]() Bunlardan Gülibrişimde ve balkon duvarıda nasibini alanlardan.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 17-06-2011 saat 16:39 Neden: Harf düşüklüğü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bahceniz artik iyice canlanmis ve renklenmis. Umarim uzun bir yaz sezonu olur da bol bol tadini cikarirsiniz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah, sevgili ciceksever. Hepimiz, sağlık ve mutluluk içinde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl tohumlar arasınan çıkan bu iki ağaç, ya fener ağacı, ya da Tesbih Ağacı. Bakalım ne çıkacak. Bu yıl daha hızlı büyüyeceklerinden eminim. ![]() ![]() İki Clematisimden biri iyice coştu. Diğeri henüz tomurcuklanıyor. Gül, Çan sarmaşığı ve Clematis balkon duvarını doldurdu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Ağaç Dostu
|
Peygamber-Mısır - çiçeği mor renğiyle yeşiller arasında boğuldu. Gelecek yıla tohum alabilirsem, açık renklerle kombine edeceğim. ![]() ![]() Baklalar arasında kediliğinden çıkan bu sarı çiçekte bayağı gösterişliymiş. ![]() ![]() ![]() Tohumluğa ayırdığım baklalar, nerdeyse 20-25 cm. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Orhan hocam ne güzel rengarenk güller balkon duvarınıza bayıldım güller clematisin muhteşem şöleni harika ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ayy ben bu bahçeleri gezmesem iyi olacak yoksa sonum kötü ![]() ![]() hepsi birbirinden güzel ama en çok clematislerin,gül ve çan sarmaşığının sardığı duvarı seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|