![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Orhan hocam sabah sabah ot yolmayla işe başladım bir çay molası verdim çayımı içtikten sonra kıştan çıkan üç kovan arılarımı tütsüleyip kovanları açtım genel durumları iyi ancak asker sayısı azalmış ben de onlara biraz kek desteği verdim keyifleri yerine geldi Size de kolaylıklar diliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kahvaltıdan sonra da motorlu tırpanla tüm bahçenin otunu biçmeye başladım. İkindiye doğru bitirdim. Mayısta beni dizboyu olarak karşılayacağını biliyorum ama temizlik oldu. ![]() Senin birde arı işin var. Neyseki bende öyle bir sıkıntı yok. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl ilk kez ektiğim Koru Çiçeği' ni bu sene yine ektim. Ancak bugün birde ne göreyim.? Geçen yıldan yere dökülen tohumlardan çok sayıda yeniden çıkmışlar. hatta bir öbekte çiçek bile var. ![]() Demekki, Hazeran gibi bir defa ekince bir daha ekmeye gerek kalmıyor. ![]() ![]() ![]() Bu arada, Lonicera Fragrantissima hala güzel kokulu çiçeklerini sunmayı sürdürüyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Aslında tohumdan üretim için gerekli sera koşullarını yaratmak, çimlenmede başarı oranını çok büyük oranda arttırıyor. Ancak ben nisan ayını İstanbul' da geçirmek zorunda olduğum için; ''...saldım çayıra, Mevlam kayıra.'' demek zorundayım. Sadece haftada bir hortumla su püskürtecek biri olacak o kadar! Geçen yıl başarı oranım ancak % 30 kadardı. Bakalım bu sene ne olacak? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|