![]() |
|
![]() |
#815 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel Orhan bey özellikle Türk filimlerinin köşklerindeki Hayalet ağaç. Hepsini de güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürederim. O ağaç zaten benim hayalimdeki ağaçtı. Dilerim sizde ''En sevdiklerinize'' hep kavuşursunuz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili orhan abi,ailenizin ve sizin bayramınızı kutlar sağlıklı nıce bayramlar dilerim. Yine yıkılıyor muhteşem resimler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler..Eşim ve bende sizlerin bayramınızı kutluyor, güzellikler diliyoruz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağol. Yine şiir gibisin be! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pakize ve Çolak' ı köydeki eczacı sahiplendiler. Hafta sonları onlar memleketleri olan Vezirköprü' ye gidiyorlar. O zaman çoğunlukla bizdeler. Anlıyacağınız konuklar yani. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Ağaç Dostu
|
İncirin dibindeki dip sürgünlerini dikmiştim. Onlarda tuttu. Şimdi ikinci bir incir ağacım olacak. ![]() ![]() Tıbbi Melisa(Oğul Otu) yı yanlışlıkla kesmiştim. Kesileni tekrar dikip suladım. Şimdilerde canlandı. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Ağaç Dostu
|
Kışın üç dalı kardan yarılarak ayrılan Minik Hünnap' ım da büyüdü. Dallar birbirine kaynamış gibi. ![]() ![]() ![]() Geçen yıl kasım ayında diktiğim Muşmula 3-4 tane meyve tuttu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Üzerinde su damlaları olan güller muhteşem, çok güzel bir rüya gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
![]() Çünkü şimdilik anca rüyamda görürüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Uzaylı; ''En büyük icatlar, büyük hayallerin ürünüdür!'' Bunu unutmayın. Dilerim birgün çok büyük ve güzel bir bahçesi olan bir eve kavuşursunuz. Sağlık ve mutluluk içinde tabii. ![]() Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|