![]() |
|
![]() |
#1201 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satıcığım toplantı için beni unutmayısn sakın nasıl olsa artık İstanbuldayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, ne iyi olurdu, ama burada işler çok, bırakıp bir yere gidemiyoruz. Yine de teşekkür ederim, sizlerin toplanmasını bu sayfalardan izlerim. Gönüller bir olsun. Şaka yapmadan duramadım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Bizler uzaktayız gelemeyiz siz bizlere gelmezmisiniz? Satı hanım, havuzunuz için cebimden bir avuç çakıl taşı gönderiyorum size lütfen kabul edin çorba da benimde tuzum bulunsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Ağaç Dostu
|
Adları ne acaba Güngörcüğüm bu güzellerin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Güngör'cüğüm Puschkinia libanotica çok güzel görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok harika güngör hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Satı Hanım, Biliyorsunuz ki pervane de ışığın etrafında dönüp dönüp helak oluyor. Zaten sizler de maşallah az uğraşıyorsunuz, bir de ışık tuttular mı ne olacak bakalım. Sonra Yücel bey yine beylerinizin eline tutturacak korkarım ki budama makasını. Onlara da şöyle anlatır. Bunları dipten budarsanız seneye daha gür ve kuvvetli çıkar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Yazlıklar köke yakın budanırsa kökler kışın donmaz seneye daha gür ve bol çiçekli açar bileğinize kuvvet Hasan Bey ve Atilla Bey. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sevgili Satı Uğurtan Bu bayram arifesinde bahçemi dolaşarak beni onure etttiniz, görünüşteki meyvalarımın güzelliği doğal gübreleme ve kimyasallardan uzak bir bitki koruma ve beslemenin göstergeleri olmaktadır. Sizin de bildiğiniz gibi benim geliboludaki hobi çalışmalarımın temelini kompost ve solucan gübresi ağarlıklı olarak sürdürmemin temel sebebleri arasında toprak yapısının organik özelliklerinin artırılmasıyla yetiştireceğimiz her türlü bitkilerin daha sağlıklı ve doğal güzelliklerinin kazanılması ilede çevremizdeki insanlara örnek temsil etmesi bakımından çalışmalarımızın sonuçlarını ortaya koymaktadır. Bahçenize yaptığım iyedeyi ziyaretimin bir anlamıda yarın başlıyacak Ramazan Bayramınızı kutlar, daha nice bayramları Sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamınızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|