![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
lisianthus
Sayın Altay Geçen sene tohumdan yetiştirdim yanlız tohumdan çok zor değmez Bu sene bahçede kalanlar maalesef bozuldular serada olanlar gayet iyi çiçeklensinler resimlerim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz geliyor
2010 Yazı sıçak geçti 40 dereçeye yaklaşan sıçaklardan bilhassa saksıda olan bitkilerin çoğunu kaybettik Her türlü tedbiri almamıza rağmen küpe. cam güzeli afrika menekşesi gibi Bu sene bitkilerin sayısını en aza indiriyoruz O sıçaklarda bizim dışarı çıkmamız doğru değil Bitkiler su istiyor bizde ançak evin pençeresinden bakıyoruz İyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçek tutkuya dönüşmüşse eğer vazgeçemiyorsunuz. Yeni sardunyalar ve menekşelerle sürüyor yaşam... ![]() Bu yaz, kısmet olursa ilk yakıcı sıcaklardan itibaren önlem alacağım. Umarım hepimiz kayıpsız atlatırız. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Afrika menekşesi
Biraz makyaj yaptım zaten güzel ama olsun şimdi daha güzel |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yakalandılar
İkisini beraber görünçe çekiverdim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Açelya
açelya Ayda bir suyuna yarım limon sıkınız Düzenleyen ahmeter : 22-02-2011 saat 17:55 Neden: ilave |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
KÜPE Bildiğiniz gibi kolay yetiştirilen eski bir bitki çelik yapılarak çoğaltılabiliyor Son seneler yeni melezlemelerle değişik renkler elde edildi 30 dan yukarı sıçaklığı sevmiyor Yazı serin ve esintili bir yerde geçirirse yaşamına devam ediyor Hava yağmurlu bugün bahçe ve sera işleri yok İyi günler |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|