![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2010
|
Sayın Ahmeter ellerinize emeklerinize sağlık çiçekleriniz çok güzel bu sefer ne ekleyeceksiniz hangi güzellikleri göreceğiz diye dörgözle bekliyorum.Benim size sormak istediğim su sümbülünü nereden temin edebilirim saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Su sümbülü
Sayın Can Dostum Tropikal ülkelerde bütün sene canlı yaşayan bu bitki havaların soğumasıyla bizde ölüyor Onun için kişı siçak bir serada geçirmesi içap ediyor Halen siçak serada muhafaza altında ançak mayıs ayında havuza alıp çoğalmasını sağlıyoruz Mayıs sonu hatırlatmanızı riça ederim Gönderebilirim Selamlar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Merhaba Ahmet bey, Tekrar aramıza katılmanız ne güzel.Nasıl sevindim anlatamam.Sizin boşluğunuz asla doldurulamıyordu.Sizin sayenizde sitenin reytinginin artacağından eminim. ![]() Öyle özlemişimki bahçenizi defalarca gezdim durdum.En büyük hayalim aslını görebilmek.Bizlere bu güzellikleri yaşattığınız için size ve eşinize sonsuz teşekkürler, saygılar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Sayın Nergis İlginize teşekkür ederim Yazın bol çiçekli günlerde görüşmek üzere Selamlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Lisianthus
2010 Senesinde bahçenin kraliçeleriydiler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçe
A.b |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Ruj çiçeği ve manolyanın tohumu
Beyaz kokulu manolyanın tohumu .. ruj çiçeği |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter,Lisianthus bence de kraliçeydi,duruşuyla,asaletiyle.Bu çiçeğin sizin bahçeyede çok yakıştığından eminim.Ayrıca renk tonlarıda çok güzeller.Emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
lisianthus
Sayın Altay Geçen sene tohumdan yetiştirdim yanlız tohumdan çok zor değmez Bu sene bahçede kalanlar maalesef bozuldular serada olanlar gayet iyi çiçeklensinler resimlerim |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|