![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
sayın Ahmet bey işniz nekadar zor olsada insan severek yaptığı işlerden zevk alıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Havuz
Sayın CEMO Bahçenizi ben daha evvel gördüm Güle güle oturun Çimenlere basın üzerinde gezinin birşey olmaz Dökülen yaprakları benim hergün yaptığım gibi tırmıklayın ve bahçede bırakmayın ekserisi mantar hastalıklıdır Yakınlarda bir sitede havuzla ilgili yazmıştım sizın gibi havuz yapanlar var Küvetin içi beyaz olunça güzel gözükmüyor ya siyaha boyayın ve yahut siyah bir madde ile kaplayın naylon gibi Küvetin kenarını açık lacivert kayrak taşı ile cevirin resim 426 no lu mesajda Bütün bunları sonradan yapmak zor Kayrak taşlarının nasıl konduğunu resimde dikkat ediniz Sakın yuvarlak taş koymanın içine düşüyor problem oluyor Yeşille laçivert taş göze güzel gözüküyor ayrıça laçivert ıslanınça bir kat daha güzel oluyor numunesi resimde iyi günler Ereğliye ve kuruya selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
İdris bey teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu küvet havuzu eşim beğenmedi ![]() Adamakıllı bir havuz yapalım istedi. Ehh benden bu kadar dedim bende ![]() Buralarda lacivert taş bulmak ne mümkün. Olanıyla yetiniyoruz, ben vazgectim havuzdan. Bıraktım eşime, bakalım ne cıkacak ortaya. Onu da ilerleyen zamanda göreceğiz. Selamları aldım, başım üstüne Kuru bizi bekliyor hatırlatırım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|