![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ananas
Begonvilden sonra su şişesinde ananasıda aşağıda resimlerde görüldüğü gibi köklendirebilirsiniz Meyvanın üst kısmını keskin bir bıçakla en güzeli maket bıcağı ile kesiyorsunuz Bu gün markette ananas fiatını 3.90 görünçe sizlere göstermeye karar verdim İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter, bahçe düzeni ve çiçek zevkinize hayran olmamak elde değil inanınki, bu muhteşem Lisianthus için sizi takipteyim ve ben de araştırıyorum, adresini bulabilirsem haber size veririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
Begonvil
Begonvile bayağı ilgi var Resimde görüldüğü gibi cam vazoda çeliklen coğaltabilirsiniz Çeliğin boyu bir karış olacak ve vazonun üstü kapalı tutulaçak Çiçek açmaya başlayınça üzerine biraz toprak ilave edip evin içine alabilirsiniz kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Biyolojik gübre uygulaması
Biyolojik gübre ve vanda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Füsün Kapağı kapatılmayacak zaman zaman resimde görüldüğü gibi şişenin kesilen kapağı yarım gün veya tam geçe acik tutulacak Sayın kırcı Şişe içinde nem fazla şişenin kapağını açık tutun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
|
Biyolojik gübre uygulaması
Uygulamadan memnunum ama hala gönlüm rahat değil İngilizcem zayıf internette araştırıyorum İngilızcesi iyi olanlar lütfen araştırın merak ediyorum Uygulama yapılan bir sakız sardunyası yaprakların yeşilliği çicekler bol ve canlı Beni gibi merak edenler heyecanla bekliyoruz İYİ GÜNLER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
|
örnek bir begonvil çeliği
örnek bir begonvil çeliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Füsun
Sizin de büyük ilgi ile takip ettiğinizinden memnun kalıyorum iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
Begonvil çelikden üretim zamanı geçti
Hangi şekilde olursa olsun bu aylardan sonra begonvilden çelik olmaz Bitkinin dallarını kesip uğraşmayınız Mayıs ayını beklemek şart iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
Bitkilerin uyumlu yerlere dikilmesi
Bitkilerin toprak .su .güneş istekleri ayrı ayrı olduğundan dikilirken dikkat gerektiriyor resimde mümkün olduğu kadar dikkat edilmiş ve 20adet muhtelif bitkilerden bu ortam sağlanmıştır iyi günler Düzenleyen ahmeter : 28-10-2009 saat 12:41 Neden: KELİME |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2009
|
sayin ahmet bey gördügüm en titiz bahcelerden biri temiz sade düzenli cok güzel cokkkk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
|
Selluka
Kurumaya başladılar Şimdi aklıma geldi sizin çalışma ve mesleğinizle ilgili bana biraz PSEUDOMONAS FLUORESCENS BAKTERİ HAKKINDA bilgi riça ediyorum veya herhanği bir yayın varmı .Bitkilerde iyi sonuç aldım Selamlar i |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
|
Orkıde
cattleya Geçen sene bir mantar hastalığı yüzünden bayağı fire verdim Şimdi gonça halindeler Yılbaşına açmasını bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
|
Begonvilin kışı geçirmesi
Havaların soğumasıyla içeri alınan son begonvil sıcaklık 20 bol işık yeterince su bu güzelliğini bütün kış muhafaza ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sevgili ahmeter Aynı renk Begonvilim var benimde ama benimki bahcede, bu renkli bogonvilin soğuğa en dayanıklı olan tür olduğunu okudum onun için secmiştim umarım doğrudur da ilk kışı rahat gecirir. Bu arada cattleya muhteşem görünüyor sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Begonvil
Sayın Birol Bütün begonvilleri kışın içeri alıyorum Kişın İstanbulda muhakkak içeri almak içap ediyor Yanlız bir tek resmini koyduğum ada begonvili var kışı dışarda geçiriyor Bu begonvil rumlar tarafından Büyük adaya getirilmiş bende son senelerde farkettim 2 senedir balkonda duruyor İyı günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Ada begonvili
Ada begonvili |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
Saintpaulias
Kışın bol aydınlık 20 derece sıcaklık ,oda sıcaklığında su ,yaprakları elle kontrol edilerek yumuşaklık hissedildiği zaman su verilecek Yapraklar asla ıslatılmayacak .güneşte tutulmıyacak .solan yaprak ve çicekler temizlenecek Düzenleyen ahmeter : 29-10-2009 saat 11:32 Neden: kelime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2009
|
Sayın ahmeter Çiçeğiniz çok güzel olmuş. Bu bir menekşe türü mü? Site içinde aradım ancak cevabı bulamadım. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
Afrika menekşesi
Menekşe bitkisini afrikada bulan şahsın adı her 2 isimlen anılıyor iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
|
Paphiopedilum
Sizlerin sorduğunuz suallerin pek coğu daha evvel sorulmuş ve burada izah edilmiş mesala begonvil çeliği nasıl yapılır .En başından okuyarak gelırsenız bulacaksınız Araştırmacı olmak internetten o bitkiyi bulup ögrenmek cok mühim Ve sabırlı olmak şart bütün bunlar kısa zamanda olmuyor Foruma girdiğin gün soru yağmuruna ve tohum istek mesajlarına başlamak hoş değil Bu sayfalar cok kıymetlı ziyan etmiyelim İyi günler Düzenleyen ahmeter : 30-10-2009 saat 14:19 Neden: kelime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Son selluka güle güle
Tohumlarını aldık tekrar görüşmek arzusuyla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-10-2009
|
Sellukayı sizin bahçenizde tanıdım kokusunu bilmeden bu kadar sevdirebilirsiniz. Elinize emeğinize yüreginize saglık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Nilüfer
Son nilüfer |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |