![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Katmerlı petunia çelikle coğalabiliyor
Sayın Ülker Resimde saksının üzerinde çelik olabileçek bir sürgün gözüküyor Bütün bu bitkiler kışın sıcak bir yer istediğinden fazla yerim yok çoğaltmaktan vaz geçiyorum İzmir biraz daha müsait o gösterdiğim çeliği elinizle biz kayırmak veya koparmak deriz perlitli torfa dikeceksiniz üstüne poşet geçirip gözlemlemeye bakacaksınız ben şimdi o çeliği yapacağım ve resimleyeceğim Çelık yaparken daima bitkinin yaprağını gözliyeceksiniz yaprağın bayılmasını bekleyip o zaman su vereceksiniz cok su cürütür az su öldürür Selamlar Düzenleyen ahmeter : 02-10-2009 saat 10:04 Neden: hat |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Katmerlı petunia çelikle coğalabiliyor
Sayın Ülker resimledim bu veya buna benzer bir vazo üzerini streç filimle örtünüz Suyuna dikkat İyi günler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Su bitkileri
Su bitkilerine ve havuz yapımına ilgi devam ediyor Bu hususta biraz bilgi aktarma ve aşağıda bir kitaptan resimler koydum Bitkiler muhtelif derinliklere dikiliyor ve bu cok mühim Gerekli araştırmayı ve bilgiyi toplamadan bitki satın almayın Resimler size bayağı bir fikir verecek Selamlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sellukanın en çoştuğu günler
Selluka için her gün bir çift söz etmek elzem oldu İstanbulda selluka fidesi verdiğim eş dost ve meraklıların sellukalarını merak ettiğimden son günlerde gidip gördüm Saksıya ekip evde tutanlarda çiçek maalesef yok Yaprağı sık olmıyan bir ağaç altı en uygunu Selamlar |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|