![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sayın Ahmeter, bahçeniz için söyleyecek bir söz bulamıyorum,Sadece tek kelimeyle harika,yaklaşık 1,5 saattir sindire sindire bahçenizin fotoğraflarını izledim ve yazılanları atlamadan, bir bir okudum. Eşinizin ve sizin gayretine hayran kaldım,sizleri tebrik ederim.Nilüfer hayranı olarak, sizin süs havuzunuzdaki nilüferler beni şaşırttı ne kadar büyük yaprakları var.Su sümbülleriniz ve diğer su bitkileri de çok güzeller. Sevgili Jineop'un da fotoğrafladığı kareler nefis olmuş, eşiniz hanımefendinin ikram için yanınıza gelirken, begonviller arasındaki resmi çok hoş. Benim bahçem çok küçük ve benim henüz sizler kadar deneyimim olmadığı için,sizlerden ilham almaya çalışıyorum.Bilgilerinizden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Ben bahçeme lafta küçük bir süs havuzu yaptım tencereden ![]() Sellukaya hayran oldum, mümkün olursa tohumlarından almak isterim. Ben bir begonvil hayranıyım aynı zamanda ama şuan begonvilim yok en kısa sürede edinicem inşallah.Sadece Kula'nın iklimi biraz sert dayanırmı endişem var. Sanırım çok uzattım sizi sıkmak istemem, sevgili Adalet Yağcı hanım gibi bende şaşkınlık içindeyim.Demir takviyesinin sadece gardenya ve ortancada yapıldığını sanıyordum,siz bütün çiçeklere kullanılabilir demişsiniz buna sevindim.Fakat demir olarak şu mavi toz olan saçı kıbrısımı kullanıyorsunuz onu merak ettim.Eğer öyleyse 10 lt suya ne kadar bundan katabiliriz? Birde gübre şerbetini nasıl yaptığınızı öğrenmek istiyorum. Evinizden,sağlık, huzur, mutluluk eksilmesin,eşiniz hanımefendiyle bir ömür mutlu günler dilerim.Bu güzel bahçeyi görmemizi sağladığınız için teşekkür ederim. Düzenleyen mormenekşe : 31-08-2009 saat 18:24 |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|