![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
iYİ GÜNLER Kış gelmiyor ,yağmur yağmıyor şehir suyunu idareli kullanın deniyor ve bütün bitkiler su istiyor ÜZGÜNÜM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçe
Kar ve yağmur beklıyoruz ,yaşımız ilerledikçe bahçe çalışmaları ağır gelmeye başladı Serada meşguliyet devam ediyor İki bitkiye önem verdim Begonvil ve orkide Sizlere sıhhatlı iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Iyi akşamlar
20 gün ara vermişim ,biraz fazla olmuş deprem üzüntüsünden kurtulamadım Ahmeter bahçeye yeni ziyaretler olmuş Malatyadan bir zıyaret gördüm merak ettim ,hepimize geçmiş olsun Allah sabır versin Subat ayında serada yanlız cymbidium var 2 adet resim koydum Sağlıklı günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Iyı akşamlar
Ahmeter bahçe Havuzda bu senenin japon balığı yavruları Orkide cympıdium Ağaçtan topladığım BERGAMOT reçel yapılıyor Sıhhatli neşeli günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Iyi akşamlar
Biz ayrılamayız Tarih 2018 AHMETER BAHÇE Yetiştirdiğim begonviller meraklı iseniz sizlere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2023
|
ahmet bey çok güzel bir bahçeniz var maşallah... Allah nazarlardan saklasın, nice güzel bitkilere inşallah. Yeni üye oldum ama daha önce takip ediyordum siteyi, sizi aktif gördüm sevindim iyi akşamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|