![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Iyi haftalar
Doğanın güzelliğine ister istemez kendinizi kaptırıyorsunuz ve , hele yeni bir toprak sahibi olmuşsanız Havaların ısınmasıyla yaptığınız çalışmalar sizi yorabilir insan kendini kaybediyor Güneşte fazla kalmamayı ,yapacağınız işlere bir yardımcı bulmaya öneriyorum Herkese kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Alıntı:
![]() ![]() Düzenleyen Melisa16 : 05-07-2019 saat 14:13 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Iyi günler
Toprak sahibi olmak arzulanan bir his ,emeklilikte güzel bir uğraş Şehir içinde pahalı yaklaşılmıyor Meçburen uzak yerlere bakıyorsunuz Artık trafik sorunu her şehirde var Bir bahçeniz olsun eşinizde meraklıysa hiç korkmayın Benim de bahçem oldu haberlerini duymak arzusuyla iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Nilüfer Ada begonvili Hosta İsmi aklıma gelmiyor Düzenleyen ahmeter : 26-06-2019 saat 19:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe düzenlemesinde Manolya dikerseniz bütün yaz her gün bu yapraklak dökülecek Bahçeye bir şıklık veriyor bu taşlar Ağaç altlarına arap saçı sizi kara topraktan kurtarıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Anormal sıçaklıklar
İstanbulda aşırı sıcaklık yaşıyoruz Her sene bahçede aynı yerlere diktiğimiz çiçekler bu sıcaklığa dayanamıyorlar Cam güzelleri ne kadar su verseniz kuruyorlar Yeni begonvil ,yaprakları simsiyah oluyor Sardunyaları mecburen gölgeye aldık Çimenler sararmaya başladı Moralimizde bozulmaya başladı Hayırlısı olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
1 temmuz
Bitkiler için zor bir ay fazla ilgi istiyorlar hepsinin su ve sıcaklık arzuları değişik Siz bir doğa aşığı iseniz bu isteklerini kırmayacaksınız Begonviliniz menekşeniz nilüferiniz varsa kıraçakmısınız Yoksa sizde hiçbiri mi yok ? Domates olmadan olurmu pembe domates ,yürek domates benim resmimi çekme dedi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|