![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Iyi gunler,Sanki gül papatyayı kucaklamis! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
İyi akşamlar Evvela güzel haberler = sellukalar çiçeklerini gösterdi Yavuz sultan köprüsü trafiği rahatlattı Bu gün gene dost bahçeleri gezdim sebze yetiştirenler geçeleri yoğun nemden şikayetçiler Yeşil fasulyeyi ancak bir defa toplamışlar domatesleri mantar sarmış Bahçeyi gezen Ankaralı üye yüzden fazla beğeni basmışsın sağol fakat iyi veya kotü veya tavsiye neden bir tek kelime yok merak ediyorum İyi akşamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Hava karardı
Saat 8 de kararıyor tam bir sonbahar akşamı serin ve düşük bir nem Sıçak yüzünden eve girmek istemiyordum Bitkilerin en güzel günleri begonviller çoşmuş geçen seneki çelikten olanlar ilk çiçeklerini veriyorlar Sellukalar çiçeklenmeye başladılar Pek tabii bu saatlerde televizyon seyretmiyorum hep aynı şeyler Çok şeyler yazılabilir fakat havamı bulamıyorum iyi akşamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-08-2016
|
bugun kemeraltinda begonvil gordum kucucuk.sonra celtikten oldugunu gorunce arastira arastira sizin bu konuda master oldugunuzu farkettim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kocakoy hoş geldiniz
İstanbulun sonbaharından Merhaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Garip ama gerçek
Bedenından limon verdi su giden alt delikten Adiantum büyüyor Sellukanın çiçeklerindeki tatlı öz suyu karıncalar emiyor tedbir alınmazsa çiçek açmadan dökülüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Benim bahçemden ,bir gül için Ah edenlere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |