![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Sayın ahmeter, incelik yapıp göndermiş olduğunuz selluka tohumlarını kuruduğuna emin olduktan sonra 3 tanesini 3 ocakta çimlendirmeyi denedim. Sellukaya ait sayfayı sonradan okuduğum için ön işlem yapılması gerektiğini sonradan öğrendim. Ancak bugün kontrol ettiğimde 3 tohumunda gayet güzel çimlendiğini gördüm çok mutlu oldum. Umarımyaşatabilirim, gelişimleri selluka sayfasında paylaşmayı düşünüyorum.Çok teşekkür ederim bana bu güzellikle tanışma fırsatı verdiğiniz için. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Esin
Tebrikler ilk çimlenme sizde oldu Acaba selluka İzmiri çok mu seviyor Zaten İzmirin çiçeği BRAVO |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Cymbidium
Uzun seneler benimle beraber aynen cattleya gibi ,çiçek açma mevsimi 1,2,3 aylar kokulu olanlarıda var . Bu güzelin albenisi fazla , görenler plastik zannediyorlar Bu gün tamamiyle açtı 2 ay kadar çiçeği üzerinde kalabilir Kışın sevdiği ideal sıcaklık 15-18 yazın açık havada gölgede bırakılabilir Düzenleyen ahmeter : 18-01-2013 saat 15:41 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler
Her zaman beklerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Baharı bekliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter hocam; birinci resimdeki pempe püskül şeklinde olan bitkiniz değişik geldi bana. Nedir bu bitki ![]() Hep birlikte baharı bekliyoruz. Sağlıkla inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|