![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Günaydın
Güneşli bir gün iyi günler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mavi Ladin
Giriş Tarihi: 28-12-2006
|
Sayın ahmeter, Çiçeklerinizin ne kadar güzel daha da önemlisi bakımlı olduklarını anlatacak kelime bulamıyorum, sadece hayranlıkla izliyorum. Sikas ve pittosporum konusunda da haklısınız fakat pittosporumun bodur olanı değilde birkaç metre büyüyeni daha güzel bir hava katar bahcenize diye düşünüyorum (hem de çiçek açıyor) . Saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın 61
Memnun oldum isminizi ilk defa duyuyorum herhalde bahçeyi ilk ziyaretiniz Veya ben farkında değilim Sessiz gezenler çok .ikl kelime etmeyenler Fikirleriniz için teşekkür ederim ben pittosporumu senede 2 defa yuvarlak şekil alsın diye makaslıyorum çiçek açmasına fırsat vermiyorum 2 türü olduğunun farkında değilim araştıraçağım Bahçeden palmiye resmi koyuyorum esasında Akdeniz bitkilerini seviyorum Meraklı olduğunuz belli müsait zamanda bahçemi gezerseniz memnun olurum İyi günler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Istekler
Üzerimden bir yük gitti 2012 senesine ait istekleri ançak bu gün 2 yardımçı alarak kargoya teslim ettim Tavuk istemişsiniz paketden yumurta yumurta istemişsiniz tavuk çıkabilir Kusura bakmayın Selamlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka kış bakımı
Selluka Topraktan çıkarılan fidanlar kışı geçireçekleri 10 dereçe aydınlık bir ortama saksılara alınarak götürüldü Kışın 15 günde bir sulama Mayıs başı tekrar bahçeye Akdeniz bölgesinde bu ameliyeye zannedersem gerek yok İstanbul 0 altına düşüyor Resimler zannedersem bilgi veriyor Tohumlar kurumaya alındı Düzenleyen ahmeter : 27-11-2012 saat 18:34 Neden: İLAVE |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Sayın ahmeter, heyecanla beklediğim kargom az önce geldi, yanında hediyesiyle. Çok teşekkür ederim düşünceniz ve emekleriniz için. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter; bu begonvil ada begonvili mi? Çok güzel açmış. Ben de yeni aldım ada begonvili resmini yükledim. Sizin begonvilleri büyük hayranlıkla seyrediyorum. Sağlıcakla |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|