![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bir gül |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan Lobelia ve maviş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Çok güzel,ne kadar sürede bu hale geldiler? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kannanın yaprakları çok güzel. Maviş ve Lobelia tohumlarını ne zaman ektiniz ve hangi ortamda çimlendirdiniz? Elimde lobelia tohum ve çan çiçeği tohumu var. Tohumları ekmek için sonbaharı bekliyorum. Mersin sıcaklıklarını düşünürsek şimdi çimlendirebilirmiyim ? Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Tohum
Sayın Günebakan .h.berbul. ve Almira Tohumların her ikisinide şubat ayında serada ektim resimde gördüğünüz durumları şaşırtma yapılmış halleridir Lobelia yurt dışından paket içinde tohum gelmişti 20 dereçe serada ektim pek azı çıktı Maviş bendeki bitkiden tohum aldım Lobeliaya göre daha arsız şimdi mavişin beyazı var tohumunu bekliyorum Lobelia kışın serada açiyor güzel duruyor Sayın Almira bana kalırsa sıçaklığın ters bir durum yarataçağını ihtimal vermiyorum Ançak toprağını devamlı nemli tutun ve üstünü bir cam ile örtün Sizin çiçeklerinizi bol resim koyduğunuzdan görüyorum Tebrik ederim İyi günler not maviş erkenden çiçek açtı Düzenleyen ahmeter : 09-08-2012 saat 14:14 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Misafirim olduğu için siteye şöyle bir bakıp çıkmıştım. Mavişten tohum almayı başardığınızı okudum ama fotoğrafı görmemişim. Tür olarak sitemizde yaygınlaşan campanula türü mavişle aynı gibi ancak bugüne kadar tohum elde edebilen bir arkadaşımıza ben rastlamadım. Bırakın tohum almayı, fideleri bile yetiştirmişsiniz. Yürekten kutluyorum sizi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bu hayvanların canlı olmasını çok arzu ederdim NOT -- Çimenlere uzanabilirsiniz Düzenleyen ahmeter : 10-08-2012 saat 14:24 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Kaybettik
|
Günaydın sn Ahmeter; alaca yapraklı begonvil çok güzel, dekoratif. Ben bu yıl ilk defa selluka yetiştiremedim. Geçen yıl tohum alamamıştım sellukamdan. Siteden de tohum alamayınca elemedim maalesef. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
GÜNAYDIN Sayın K
Yeni tohum için sizi yazdım Neşeli iyi günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |