![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ben limonları niye koydum bayılanları ayıltmak için |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Tatlı limon
Ekşi değil fakat aynı koku ve lezzette |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter, nazarı bilimsel olarak pozitif ya da negatif enerji olarak okumuştum bir zamanlar bir yerlerde. Fotoğraftan nazar değer mi ? Zannetmesem de yine Maşallah'ı esirgemeyeyim Tüm fotoğraflarınıza baktıkça ruhum açılıyor sanki. Tüm emeklerinizin karşılığını fazlası ile aldığınızı düşünüyorum. Daha nicelerine... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Gülenmelek
Fotoğraf ve çiçek merakı beraber olunça daha zevkli .. her biri diğerini tamamlıyor Bütün çiçekler güzel bakın geçeleyin çekilmiş bir menekşe |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bougainvillea
Begonvilden vazgeçemiyorum her gördüğümde çekiyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Günaydın Düzenleyen ahmeter : 21-11-2012 saat 07:23 Neden: EK |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Cumhur bey Teşekkür eder iyi günler dilerim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşe
Bu gün en güzel bu menekşeyi beğendim ve sizlere sunuyorum |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
|
Rengide dokusuda mükemmel, doğa her zaman beni şaşırtmaya ve harikalarını sunmaya devam ediyor. Eşimin menekşelerinde çiçekler azaldı, şimdi yeniden çiçek açmalarını bekliyoruz. Begonvil ise bu dönemin en hoş çiçeklerinden, sizin önerdiğiniz yol ile bir kaç çelik yapmak istiyorum ve bir tanede yetişmiş edineceğim, dediğiniz gibi ada sonbaharda başka güzel olur. Çuhaları geçen yaz ağaç altına ekerek bahçeciğin bir köşesinde korumuştuk, şimdi tekrar bize yüzlerini gösteriyorlar. Sizinki çiçeklenmiş bile, sonbaharın ve kışın çiçekli bitkileri içimizi ısıtıyor. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2012
|
Sn. ahmeter, beğen butonu size az geliyor, toptan ellerinize sağlık butonu olsa imiş. İyiki varsınız, yüreğinize sağlık, doğa dostu güzel insan. Düzenleyen Ana gibi : 21-11-2012 saat 17:47 Neden: ilave cümle |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ana gibi
Teşekkür ederim Yolunuz daima çiçekli olsun |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Hava henüz aydınlanmadı yağmur yağıyor kış mı geliyor |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün İstanbulda yağmur var
Yağmurda pençerem |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Pek yakında
Güzelliklerini göstereçekler henüz gonça halindeler |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sn Ahmeter çiçekleriniz sizin gözünüze girebilmek için yarış halindeler sanırım, maşallah, bizde merakla bekliyoruz goncaları. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ayhat
Ne bitkisi olduğunuda yazarsanız memnun olurum Yazanlar arasında çekilen kurada kazanana bir adet ................. Düzenleyen ahmeter : 22-11-2012 saat 17:49 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Hımmm yarışma var zannedersem ve bilene de ödül ![]() Ben yanıt hakkımı Cattleya dan yana kullansam nasıl olur sayın Ahmeter ? İkinci kare deki ise söylememe gerek varmı bilmem ama Afrika menekşesi. Gelde şimdi çatlama meraktan acaba doğru mu ? ![]() Kestane kebap acele cevap ... ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilen varmı
Bu geçe saat 12 sonuçu açıklayaçaktım fakat o saatden sonra sabaha kadar gezmeye gelenlere haksızlık olaçağını düşündüm Yarın saat 9 da açıklayaçağım Ve kelebek orkide |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Çatırtı seslerini duyuyormusunuz? Korkmayın korkmayın meraktan çatlayan bir forum üyesinden geliyor. ![]() Sabah 9 a kadar ben nasıl dayanırım. İpektuğçe birazcık olsun moral oldu yazdığın cevap çok sağol Şaka bir yana eğer doğru bilmişsem dersini iyi çalışıp öğretmeninin takdirini alan okul çocuğu gibi sevineceğim merakım bundandır. Sayın Ahmeter 'in Afferini benim için dünyalara bedel. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün o kadar sevinçli başladım ki güne geçen kış aldığım orkidem çiçek sapından yeni bir filiz vermiş. O kadarcık şeye bu kadar sevinirler mi diyen insanlara inat çok mutluyum. Sanki bir sera dolusu çiçek hediye edilmiş kadar mutlu oldum o derece yani Herkese çiçekleri ile dolu bir ömür diliyorum. Çok konuştum kusura bakmayın. Mutluluktan olsa gerek. Tamam sustum. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Verilen bütün çevaplar doğru teşekkür ederim Arzu ve isteklerinizi çekinmeden yazmanızı beklerim iyi günler |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sohbet
Ahmeter bahçeyi 14.7 2009 tarihinde Sayın Jineop hanımın yardımlarıyla açtım Tekrar teşekkür ediyorum Bana bu forumu tanıttı ve bizzat gelerek yardımçı oldu Bu gün merak ettim 2009 tarihinde bahçeyi gezenler mesaj yazanların bir kısmı yok Bir liste yaptım sonra düşündüm yayınlamıyaçağım Bir kusur ettikse affola ama forumda yoklar ben ne yapayım Ne doğaya küsün .ne bana lütfen ses verin İyi günler |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın ahmeter, Günlük gazeteleri bir de sizin bahçenizi düzenli olarak takip ediyoruz. Hepsi büyük bir emek ürünü olan bitkileriniz ve fotoğrafa olan merakınız sonucu çektiğiniz kaliteli fotoğraflarla ortaya koyduğunuz eserleri zevkle takip ediyoruz. Selamlarımla. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|