![]() |
|
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Hozat beyaz efe de gerçekten efeymiş yani çok güzeller. Teşekkürler güzel fotoğraflar çektiğiniz için hepsi birbirin den güzel zira ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Ağaç Dostu
|
Hayvanları çok seviyorum (bu cümleyi söyleyince eşim yanımdaysa ama benide çok seviyorsun yoksaaa... der ![]() ![]() Düzenleyen Dudi : 22-04-2010 saat 12:14 Neden: düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gerçi fotoğraftaki dyckia'lara da benziyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
|
Kışı içerde geçirip ilk açan çiçeklerim bu ikili oldu. Soldaki tek çiçek "zıpçıktı" Sağda, iki çiçekli olan "Burgaz ada'dan "geldi. Adını bilmiyorum, yaprakları ebegümeciye benziyor çiçekleri çok zarif, uzun süre kalıp yeniden açıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2010
|
Sn.Hozat; Baharla birlikte bahçeniz muhteşem olmuş, hele leylaklarınıza bayıldım doğrusu, size bahçenizde keyifli ve afiyetli günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz leylak muhteşem, her yerde eflatun rengi var ama beyaz yok denecek kadar az, bu yüzden daha çok ilgi çekiyor, nedense hep az ve nadir olanlarla ilgileniyoruz. Lale açmamakta iyi ki direniyor, ne güzel bu hali ile uzun süre kalsın da bol bol seyredin, açtıktan sonra en fazla onbeş gün içinde soluyor, bir dahaki Bahara kadar ses yok. Tüm bitkileriniz canlı ve çok güzeller sevgili Hozat, mutluluklarla çıkarın keyfini. Bir ara şu gece mumlarını da bir fotoğraflasınız da gözlerimiz bayram etse... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hozat, daha bugün ''Beyaz Leylak'' siparişi vermiştim, beyazının gerçeğini hiç görmedim, diğer leylağın yanına yakışacağını düşünmüştüm. Şimdi sizinkileri görünce '' iyiki de istemişim'' diye düşündüm. Pembe zıpçıktınız erken mi açtı, yoksa bu zamanlarda mı açıyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat, 588 deki fotoğraftaki çiçeği 2 yıl önce bak nerde görmüştüm? Poise07'nin bahçesine bayılmıştım. Bence hemen bahçede bir yer ayarlamalısın ve benim için de çoğaltmalısın. ![]() http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=18782&c=462 Poise o bitki için de Heuchera türü yazmış ama kesinliği yok. Düzenleyen limon : 01-05-2010 saat 17:38 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili almira, Sevgili kırlangıç48, Almira haklısın. Çiçekler pekte ufak tefek değiller. üstelik ne ilaç ne vitamin veren var su ve çapayı ihmal etmiyorum o kadar. Kırlangıç 48, Bu sene leylak şov yaşadım desem yeridir. o kadar kopardık eşe dosta dağıttık yine de üstü dolu. Son bir ikigündür renkleri biraz soldu. İlginiz için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet, Yaptığım gözleme göre, gerçek leylak yine de "leylak renkli" olan. Beyazın görselliği var ama, kokusu çok az, çiçekleri salkımında sıkışık, geç açıp erken soluyor. Ne var ki ikisi bir arada olunca çok güzel bir ikili oluyorlar.Seyrine doyum olmuyor. Sevgiler, seni artık yarı İstanbullu sayıyoruz ,hayırlı olsun. Düzenleyen hozat : 03-05-2010 saat 08:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon, Haklısın çiçek çok güzel, üstelik çok "gayretli" (ben arsız) demiyorum. o zorlu kışı çok kötü şartlarda atlattı. Aylarca bir akrabamın bahçesinde; Yarıya inmiş toprak, içine dolan çam kabukları, meşe palamutları ve havuz gibi dolu su içinde yaşarken buldum. Biraz bakım ve ilgiyle derhal toparlandı.Yer bulamayınca 5_6 kök bakçeye diktim. Mesajından anlıyorum ki bahçede oluyormuş.Zaten çok iyi durumdalar. Siparişin kabul edilmiştir, mor yapraklıyla yan yana çok hoş duracaklarından eminim. Bendeki çiçek açalı bir ayı buldu henüz solmadı yenisi yolda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaç Dostu
|
Limon'un eklediği fotoğrafta bu çiçek heucheranın yanında olduğuna göre çok güneş sevmiyor. Çiçekler gidince yaprakları da güzel. Sevgili Hozat, çoğaltmak için iyi şanslar dileyeceğim çünkü sonra beni de hatırlayın diyeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kiraz, Komşu bahçede bakımsızlıktan perişan halde olan iki saksı var. Derhal yoğun bakıma alıp başka bahçeleri süslemesini sağlayacağım. Zaten çok gayretli bir çiçek hemen toparlanacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsunANK, Eski bir Ankaralı olarak senin bahçende dolaşırken hep orada geçirdiğim güzel yıllarımı hatırlıyorum. Ankara gibi sert iklimi olan bir şehirde yetiştirdiğin o güzellikler için seni tebrik ediyorum. Füsun, bu bahar gerçekten leylak kokusu ile mest oldum, kokunun Ankara'ya kadar ulaşması da bu bereketli yıldan olmalı. Bol çiçekli bir sezon diliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|