agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni3398Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-11-2009, 15:24   #11
Ağaç Dostu
 
Harun Parlak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-01-2007
Şehir: İstanbul Sarıyer
Mesajlar: 4,272
Galeri: 22
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hozat Mesajı Göster
Üreticiden mısır unu ve kabak aldık.

Bu kabaklar soymadan kabuğu ile pişiriliyormuş,üreten söyledi denemedim.

Eklenti 114849

Eklenti 114850
Bu kabaklar yaz ortasında taze iken kabukları ile tükütelir katda biz kabuğu soyar taza fasulye ile karıştırıp haşlandıktan sonra soğanlı acı biberli kavururuz. Çok lezetli olur.
Yalnız şu an kabukları iyice sertleşmiştir kabuğu ile biraz zor tüketilir. Odunsu sert kabuklar rahatsız edici olabilir.

Harun Parlak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025